Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška doma přehrála Jičín


Branky


4

Dobruška na svém hřišti porazila Jičín vysoko 5:1 a připsala si další tři body do tabulky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

V první větší šanci se ocitl domácí Bílek již ve 4. minutě, ale přestřelil branku hostů. V 9. minutě hostující Nálevka křížným pasem vybídl do úniku po pravé straně Fidricha, po jehož přihrávce střílel Zugar na vzdálenější tyč, ale domácí brankář Pěnička vyrazil míč na roh.

 

Ve 14. minutě se po rohovém kopu prosadil domácí obránce Vlastimil Karal, když za pomoci tyče dostal míč za Masiarova záda. 1:0.

 

Ve 23. minutě jičínský Dítě vypálil z dobré pozice uvnitř pokutového území, ale domácí branku přestelil. Ve 36. minutě zasáhl domácí brankář po dlouhé malé domů míč rukou ve vápně a kopal se tak nepřímý volný kop, při němž Zugar vykulil míč Davidu Fidrichovi, který tvrdou ranou propálil Pěničku a vyrovnal. 1:1

 

Do poločasu se skóre zápasu již neměnilo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Domácí Dvořák s Bílkem vsítili oba dvě branky a rozhodli utkání.

Ve 47. minutě šel po pěkné narážečce ve středu hřiště sám na brankáře hostující Dítě, ale jeho střelu vytěsnil Pěnička na roh.

 

V 56. minutě hlavičkoval domácí Karal po přímém kopu jen do tyče, ale míč se odrazil před branku, kde byl osamocený Josef Dvořák, který dopravil míč pohodlně do sítě. 2:1.

 

V 60. minutě se po individuální akci prosadil domácí útočník Vojěch Bílek zvýšil už na 3:1.

 

V 64. minutě vyrážel jičinský brankář Masiar nebezpečnou střelu Brožka. V 71. minutě střílel z dobré pozice po standartní situaci hostující Dítě, ale na zadní tyči minul domácí branku. 

 

V 77. minutě se po přímém kopu Dobrušky dostal k míči Vojtěch Bílek, který propálil brankáře Masiara a upravil na 4:1. Domácí útočník zaznamenal druhou branku v zápase.

 

V 84. minutě přidal svou druhou trefu v utkání i Josef Dvořák, když po pěkné zasekávačce upravil na konečných 5:1.

 

Dobruška tak doma zvítězila vysoko na Jičínem.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "V 1. poločase to nebylo z naší strany úplně ono. Pouze stojí za zmínku obnovená premiéra Marcela Hájka. Ve 2. poločase nás Mára Pěnička podržel a kluci začali hrát trpělivě a kvalitně na balónu. Výsledkem byly 4. krásné branky v síti soupeře a zasloužené tři bodíky."

SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "Dnes jsme soupeři vítězství darovali našim výkonem. Po 1. celkem vyrovnaném poločase, jak hrou, tak výsledkem, jsme v úvodu 2. poločasu neproměnili několik šancí, a soupeř nás po zásluze po našich zbytečných chybách potrestal a zápas nakonec ovládl."



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Moník [-] (87. L. Prostředník [-] ) , E. Týfa [-] (69. J. Komůrka [-] ) , M. Hájek [-] (46. T. Štětina [-] ) , V. Karal [-] , J. Dvořák [-] , P. Feichtinger [-] (87. D. Zrzavý [-] ) , P. Krahulec [-] , M. Majer [-] (78. M. Pago [-] ) , M. Brožek [-] , V. Bílek [-]

SK Jičín
A. Mäsiar [-] - T. Klaban [-] , J. Kuncíř [-] , D. Čeřovský [-] , P. Beneš [-] - D. Machačný [-] , L. Kubíček [-] , J. Nálevka [-] , D. Fidrich [-] - O. Zugar [-] , J. Dítě [-] -

ŽK: 46. M. Brožek , 67. J. Dvořák , 71. J. Moník - 83. D. Čeřovský .
Hráči zápasu: J. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fryš Milan - VÍCH Patrik, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Michal Krykorka
Tip experta: výhra domácích

Toto bude velice vyrovnaný zápas. Dobrušce však věřím o něco více, protože mi v jarním zápase přišla lepším týmem než Jičín.