1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška si z Vrchlabí odvezla všechny tři body


Branky


6

Dobruška dokázala po dvou porážkách zvítězit. Za to Vrchlabí si připisuje už pátou prohru v řadě.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák poslal hosty do vedení hned v úvodu

Vstup do zápasu vyšel lépe hostům. Hned ve 2. minutě se totiž dostali do vedení. Vrchlabí lacino ztratilo míč v bezprostřední blízkosti své branky a jejich chybu nakonec potrestal Josef Dvořák. 0:1.

 

Domácí si pak vytvořili mírnou převahu a řadu standartních situací, ale střelecky se nedokázali prosadit.

 

Ve 27. minutě pálil hostující Bílek, ale jeho pokus domácí brankář Janalík zlikvidoval. Hra se postupně vyrovnávala a Janalík musel vytáhnout další střelu na roh. Do poločasu se však již nic podstatného nestalo, a tak Dobruška vedla o jednu branku.

Karal vystřelil Dobrušce tři body

Vrchlabí mohlo v úvodu druhé půle srovnat. Domácí hráči se dostali do situace tři proti dvou, ale nakonec z toho nebylo ani zakončení na branku, když brankář Effenberk přečetl hru a zneškodnil nadějnou akci.

 

Domácí se dočkali v 66. minutě, když se po rohovém kopu prosadil hlavou Vít Novotný a srovnal na 1:1.

 

V 68. minutě šel po přihrávce hostujícího Bílka sám na brankáře střídající Krajňák, ale vracející se obránce ještě stihl nebezpečnou akci zastavit. Na druhé straně měli i domácí velkou šanci na skórování, ale pokus z dobré pozice skončil nad brankou Effenberka.

 

V 77. minutě se po přímém kopu dostal k hlavičce Vlastimil Karal, který překonal Janalíka a poslal Dobrušku do vedení. 1:2.

 

Domácí se pak tlačili za vyrovnáním, ale brankář Effenberk několikrát podržel svůj tým, a tak si Dobruška odvezla všechny body z Vrchlabí.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Michael Hradecký (trenér): "Do dnešního utkání jsme vstoupili strašidelně. Druhá minuta a hrubá chyba našeho krajního záložníka a prohráváme. Prvních třicet minut jsme hráli špatně, ale postupem času jsme soupeře přehrávali . Ve druhém poločasu jsme si vytvořili mnoho šancí, ale skórovali jsme pouze jednou v 66.minutě a zákonitě přišel trest, kdy soupeř po standardní situaci v 78.min skóroval a veze si tři (šťastné)důležité body."

SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Sportovně musím uznat, že Vrchlabí bylo dnes aktivnějším týmem. My díky sebezapření některých hráčů jsme hráli v úspornějším režimu hlavně druhý poločas. Maximální spokojenost se ziskem třech opět důležitých bodů. Velké díky Vrchlabí za výpomoc s dresy."



Sestavy


FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - M. Tomčík [-] , M. Slavík [-] (76. P. Kraus [-] ) , V. Novotný [-] , M. Kučera [-] , T. Fišar [-] , S. Mlejnek [-] , M. Hawel [-] (89. A. Zajíc [-] ) , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , D. Štefan [-]

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Moník [-] , V. Bílek [-] , J. Dvořák [-] (64. D. Krajňák [-] ) , V. Karal [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] (89. D. Zrzavý [-] ) , M. Majer [-] (74. P. Hrabar [-] ) , M. Brožek [-] , P. Jánský [-] , P. Feichtinger [-]

ŽK: 42. M. Tomčík - 26. V. Bílek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vítek Pavel - NOŽKA Lukáš, SOUKUP Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Pavel Krahulec
Tip experta: výhra hostů

Tipuji vítězství hostů. Tady nemůžu tipovat nic jiného ani tam nemůžeme jet s jiným cílem už potřebujeme zas bodovat.

Tip: výhra hostů