2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř si doma poradila s Červeným Kostelcem


Branky


25. M. Exnar , 63. R. Gorol
6

Obě mužstva nezažívají povednou část sezóny a po sérii nevydařených zápasů chtěly bodovat. To se povedlo domácím, kteří vyhráli za tři body po čtyřech zápasech.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miloš Exnar poslal Jaroměř do vedení

Domácí se snažili na svém hřišti od začátku držet míč a kontrolovat hru, což se jim celkem dařilo.

 

Úvodní branka přišla v 25. minutě. Domácí Daniel Votrubec se individuálním průnikem dostal do pokutového území a naservíroval míč před prázdnou branku pro Miloše Exnara, který neměl problém ho uklidt do sítě. 1:0.

 

Za okamžik se hrnul opět do další šance domácí Votrubec, ale jeho střelu vytěsnil brankář Středa na tyč. Ve 33. minutě se po přihrávce hostujícího Čápa ocitl ve velmi dobré pozici kapitán Červeného Kostelce Marek Srkal, ale sám před brankářem Červenkou přestřelil. Ve 36. minutě šel domácí Valášek sám na hostujícího brankáře, ale ten ho dobře vychytal.

 

Do poločas se již skóre nezměnilo, a tak domácí vedli 1:0.

Pojistku přidal domácí Gorol

Domácí si na začátku druhé půle vypracovali mírný tlak a územní převeahu. V 52. minutě střílel v pokutovém území hostů domácí záložník Gorol, ale těsně minul Středovu branku.

 

V 63. minutě se Jaroměř dostal do dvoubrankového vedení. Radek Gorol rozehrál rychle přímý kop, míč se k němu po chvilce vrátil a křižnou střelou na zadní tyč překonal hostujícího brankáře Středu a zvýšil na 2:0.

 

V 76. minutě střílel po centru aktivní Votrubec nad hostující branku. V 77. minutě se po chybné malé domů hostů řítil sám na Středu domácí útočník Kocourek, ale jeho pokus lobovat brankáře skončil nad brankou.

 

V 80. minutě zahrozili na druhé straně hosté. Střela Škody ale minula Červenkovu branku. V 83. minutě byli hosté nejblíže ke snížení. Kapitán Srkal zahrávál trestný kop, na který se naskočil Jan Škoda, ale hlavičkoval jen do břevna domácí branky.

 

V závěru zápasu se již nic podsatného nestalo, a tak si domácí připisují po delší době tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Potřebovali jsme už nutně vyhrát za tři body pro naše herní sebevědomí. Jsem moc rád, že jsme to dnes zvládli. Důležitá je nula vzadu a schopnost si vytvářet šance."

TJ Červený Kostelec
David Hlava (trenér): "Dnes jsme přijeli do Jaroměře s cílem uspět a naladit se na další těžký týden, ale opět jsme vyhořeli na neproměňování šancí. Soupeři gratulujeme, a my se musíme co nejlíp připravit na středeční semifinále poháru, ve kterém chceme být úspěšní."



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] , R. Beran [-] , D. Votrubec [-] , Z. Kocourek [-] , A. Horák [-] , M. Petráček [-] (66. L. Oláh [-] ) , R. Gorol [-] , J. Bano [-] (86. J. Rezek [-] ) , D. Valášek [-] , M. Exnar [-] (89. M. Lebedinský [-] )

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - K. Čáp [-] , P. Prokop [-] , Z. Mudroch [-] , P. Kratěna [-] (46. J. Hundák [-] ) , D. Petrů [-] , M. Srkal [-] , J. Čejchan [-] , J. Škoda [-] , D. Vejman [-] , J. Malina [-] (72. D. Hepnar [-] )

ŽK: 78. M. Exnar - 63. J. Čejchan , 65. P. Středa .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Fryš Milan - TREJBAL Adam, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Nikolas Bekera
Tip experta: výhra domácích

Jaroměř si po čtyřzápasovém půstu bez pořádné výhry bude chtít spravit chuť proti Červenému Kostelci. Řekl bych, že se jím to povede a na domácím hřišti budou brát všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza