2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police zvítězila na hřišti Dobrušky


Branky


54. V. Bílek , 60. J. Dvořák - 6. F. Awuku , 20. M. Brožek (vl.) , 68. F. Awuku , 88. J. Klapkovský
6

Dobruška doma dokázala srovnat, když prohrávala už o dvě branky, ale naoknec Polici podlehla.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Police se dostala do dvoubrankového vedení

Hráčům Police se vydařil úvod utkání. V 6. minutě Matějka nacentroval do pokutového území a nedúrazná obrana domácích nedokázala odkopnout míč do bezpečí, tak se míče zmocnil Felix Awuku a prostřelil zblízka brankáře Pěničku. 0:1.

 

Ve 20. minutě to bylo už o dvě branky. Centr z levé strany si do vlastní sítě nešťastně srazil Matouš Brožek. 0:2.

 

Do poločasu se stav už neměnil, a tak Police vedla v pauze o dvě branky.

Dobruška srovnala, ale hostující Awuku vystřelil výhru Polici

Dobruška se ve druhé půli zvedla zápas pořádně zdramatizovala. V 54. minutě vyslal domácí kapitán Krahulec do šance Vojtěcha Bílka, který chytře přehodil hostujícího brankáře Vacha a snížil. 1:2.

 

V 60. minutě Dobruška srovnala. Krahulec opět našel Bílka, který předložil míč před odkrytou branku Josefu Dvořákovi a ten se nemýlil. 2:2. 

 

V 68. minutě si však vzala Police vedení na svou stranu zpátky. Po centru z levé strany se hlavou prosadil Felix Awuku. 2:3.

 

Domácím se už vyrovnat nepodařilo. Navíc se v 88. minutě prosadil po individuální akci Josef Klapkovský a stanovil tak konečné skóre na 2:4.

 

Police tedy zvítězila na hřišti Dobrušky o dvě branky.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Ve 3. minutě jsme nedali obrovskou šanci a soupeř se dostal jednoduše do vedení. Jedna branka byla vlastní a druhá po nepovedeném odkopu z malého vápna. O přestávce jsme hráče přesvědčili, aby hru maximálně zjednodušili a zbavili se respektu k soupeři. Výsledkem bylo vyrovnání. V těchto fázích utkání jsme byli lepším týmem. Vynucené střídání a laciná branka nás dostala do kolen. I přes porážku si zaslouží hráči pochvalu za předvedený výkon, který díky kvalitě trávníku měl slušné parametry."

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš (předseda): "Za krásného počasí a na perfektně připravené náhradní ploše se hrál velmi atraktivní duel. V prvním poločase kombinace přinesla dvě branky v síti domácích a vypadalo to na snadnou záležitost. Bohužel v druhém poločase jsme prožili desetiminutovku hrůzy a domácím umožnily srovnat skóre. Naštěstí jsme nerezignovali a bereme tři body. Domácím pochvala za opravdu kvalitní hřiště číslo 2."



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - E. Týfa [-] (77. M. Pago [-] ) , V. Bílek [-] , J. Dvořák [-] , P. Feichtinger [-] (68. D. Krajňák [-] ) , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] (25. P. Jánský [-] ) , M. Majer [-] , T. Štětina [-] , M. Brožek [-] , V. Karal [-]

Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - J. Hauschke [-] , F. Awuku [-] , T. Mucha [-] , L. Kudláček [-] , M. Moravec [-] , J. Nessoumou [-] (63. M. Ansuma [-] ) , M. Mbah [-] , J. Klapkovský [-] , P. Franc [-] , J. Matějka [-] (78. M. Jandík [-] )

Hráči zápasu: F. Awuku .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Ikizgül Varol - ŠOB Aleš, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Nikolas Bekera
Tip experta: výhra hostů

Dobruška na domácím hřišti dokáže soupeře velmi dobře potrápit. V tomto případě si ale myslím, že útočné duo Matějka – Klapkovský dokážou pro Polici zařídit vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích