0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bydžov zvítězil i ve Vrchlabí


Branky


5

Lídr tabulky krajského přeboru zavítal k venkovnímu utkání do Vrchlabí. Favorit zápas zvládl a zvítězil o tři branky. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blažek vsítil dvě branky a poslal hosty do vedení

Již v 5. minutě šli bydžovští do vedení. Nejprve rozehráli rohový kop na krátkou a Voldán pak poslal do vápna na přední tyč nebezpečný centr, který propadl až k Štěpánu Blažkovi, který se zblízka nemýlil. 0:1. 

 

Hosté dobře kombinovali a byli častěji na míči. Další branku přidali ve 35. minutě a opět byl autorem branky Štěpán Blažek, který si za obranou Vrchlabí převzal pěknou přihrávku od Voldána a tváří v tvář brankáři Kleknerovi nezaváhal. 0:2. Touto trefou se alespoň na chvíli stal Blažek nejlepším střelcem krajského přeboru, když vedl o jednu trefu před svým spoluhráčem Nikolasem Bekerou.

 

Do poločasu již branka nepadla

Trefil se i Bekera, a tak má Nový Bydžov dva nejlepší střelce soutěže

Ve druhé půli hosté nepředvedli optimální výkon, ale i tak kontrolovali hru. Domácím se nepodařilo zápas zdramatizovat.

 

Navíc v 83. minutě se prosadil i hostující útočník Nikolas Bekera. Ten si naběhl do šestnáctky domácích, kde míč skvěle podržel Štepán Blažek a nádhernou patičkou naservíroval velkou šanci právě pro Bekeru, který prostřelil Kleknera. 0:3. Nikolas Bekera touto trefou dorovnal Blažka a oba mají na kontě nyní 22 branek.

 

Závěr si už hosté v klidu pohlídali, a tak si vezou do Bydžova další tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Jiří Hloušek (trenér): "Pro mě to bylo rozlučkové utkání. Poslední, které jsem na lavičce Vrchlabí trénoval. Od 1.5. přecházím do Jablonce, a tak jsem chtěl abychom se rozloučili co nejdůstojněji. Bohužel jsme sestavu lepili na poslední chvíli. Ale i tak jsme odehráli poměrně slušné utkání a chybělo málo, abychom favorita potrápili o něco víc. Měli jsme tam několik nedotažených brejků a situací, které jsme mohli vyřešit lépe a hlavně efektivněji. Kdybychom v druhé půli dali na 1:2, tak si myslím, že bychom i překvapení mohli dodělat."

RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha (trenér): "Popravdě jsme moc dobrý výkon nepodali. Byť jsme se brzy ujali vedení, tak místo toho, abychom se uklidnili, tak se tak nestalo. Byli jsme nepřesní, zbrklí a moc nám to prostě nelepilo. Ale i takové zápasy jsou, důležité bylo, že jsme zápas zvládli za tři body a měli ho, dá se říci, pod kontrolou. Ještě nám chybí kousíček ..."



Sestavy


FC Vrchlabí
J. Klekner [-] - M. Tomčík [-] (46. D. Tran [-] ) , M. Slavík [-] , V. Novotný [-] , O. Matěják [-] , M. Kučera [-] , L. Mejsnar [-] , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , D. Štefan [-] , M. Hawel [-] (46. S. Mlejnek [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] (46. J. Lehký [-] ) - M. Voldán [-] , P. Pokorný [-] , Š. Blažek [-] , N. Bekera [-] (85. P. Mejstřík [-] ) , M. Vincour [-] , O. Špinka [-] (68. D. Hruška [-] ) , J. Novák [-] , F. Drobný [-] , J. Trejbal [-] , A. Roubal [-]

ŽK: 71. L. Hawel .
Hráči zápasu: Š. Blažek .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: Škoda Martin - NOŽKA Lukáš, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jan Pražák
Tip experta: výhra hostů

Rozjetá mašina z Bydžova se nezastaví ani ve Vrchlabí. Obdivuhodné, jak to tenhle tým válcuje.

Tip: výhra hostů