0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice ukořistily tři body proti Červenému Kostelci


Branky


5

Utkání se hrálo ve Rtyni, kde své domácí zápasy hraje v poslední době Červený Kostelec. Domácí byli vzhledem k postavení v tabulce favorité zápasu, ale Hořice brankou v závěru zápasu rozhodly o tom, že tři body poputují do města trubiček.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Na poněkud menším hřišti jsme mohli vidět řadu nepřesností z obou stran. Utkání bylo plné osobních soubojů a v prvním dějství branku nepřineslo. 

 

Po celý zápas se to byla spíše bitva než fotbal. Diváci tak mnoho pohledných fotbalových akcí neviděli.

Rozsévač vystřelil hostům tři body.

Druhá půle byla podobná té první. Hodně soubojů, ale šancí jen málo. Když vše směřovalo do penalt, tak se za hosty prosadil střídající Jan Rozsévač, který dostal přihrávku za obranu, zasekl si míč na levačku a propálil brankáře domácích Pavla Středu. Poslal tak Hořice do vedení. 0:1.

 

Domácí již nestihli reagovat na pozdní branku Hořic, a tak si hosté připisují důležité tři body v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
David Hlava (trenér): "Dnešní zápas od nás ani od soupeře krásný fotbal nepřinesl a chvílemi to byl jen boj. Zápas rozhodla až situace z konce zápasu, na kterou jsme už nedokázali odpovědět."

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Pro nás důležitý zápas byl opravdu více bojem než fotbalem. To bylo dáno zčásti menším hřištěm a také tím, že obě mužstva měla daleko k ideální sestavě. Remízový zápas jsme šťastně rozhodli v závěru díky zkušenosti Honzy Rozsévače. Jinak nám skvěle fungovala defenzíva výborně dirigovaná D. Palmem a do svého zranění i D. Pourem. Velkou pochvalu za maximální bojovnost však dnes zaslouží všichni hráči. Po několika zápasech musím tentokrát konstatovat, že štěstí jsme měli hodně."



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - Z. Mudroch [-] , P. Kratěna [-] (68. J. Hundák [-] ) , D. Petrů [-] , M. Srkal [-] , M. Zajíc [-] , J. Čejchan [-] , D. Hepnar [-] (75. P. Prokop [-] ) , J. Škoda [-] , D. Vejman [-] , J. Malina [-]

TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - A. Kedroń [-] (90. J. Šeda [-] ) , M. Havelka [-] , J. Šedivý [-] , P. Palm [-] , A. Vávra [-] , M. Bango [-] , Z. Nečesaný [-] , D. Pour [-] (44. J. Rozsévač [-] ) , D. Palm [-] , P. Hátle [-] (90. M. Tomáš [-] )

ŽK: 55. M. Bango , 86. Z. Nečesaný , 90. D. Krejčí .
Hráči zápasu: J. Rozsévač .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Trejbal Adam - BEČVÁŘ Lubomír, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Jan Pražák
Tip experta: výhra domácích

Složité tipovat, nevím, kdy začíná finálová série futsalové Chrudimi. Hořice bych rád viděl ve vyšších patrech tabulky, ale v současné situaci je potřebujeme udržet v tabulce za sebou, tak tipnu výhru domácích.

Tip: remíza