2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police otočila domácí zápas s Libčany


Branky


5

Libčany se dostaly brzy do vedení, ale domácí dokázali v druhé půli otočit výsledek. Hrdinou utkání byl střídající Musa Ansuma, který dal dvě branky a v závěru zápasu odvrátil vyrovnání, když vykopl míč z brankové čáry a rozhodl tak utkání ve prospěch Police.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Chromek poslal Libčany do vedení

Již v 7. minutě se měnilo skóre zápasu. Po nedúrazném odkopu domácí obrany se v pokutovém území dostal k míči Adam Chromek, který prostřelil domácího brankáře Vacha a poslal Libčany do vedení.

 

Do poločasu se již další změna stavu nestala, a tak hosté vedli o jednu branku.

 

 

Musa Ansuma vsítil dvě branky a rozhodl utkání ve prospěch Police

Ve druhé půli se domácí tlačili za vyrovnání a vypracovali si značný tlak s územní převahu, ale nedařilo se jim překonat hostujícího brankáře Tošovského.

 

Výrazná změna přišla až se střídáním, kdy se na hřiště dostal domácí Musa Ansuma. Ten se dostal na hřiště v 66. minutě. O dvě minuty později skóroval povedenou hlavičkou a srovnal tak na 1:1.

 

V 80. minutě Police otočila vývoj zápasu. Opět se prosadil Musa Ansuma a opět to bylo hlavou. 2:1. Jen o chvilku později mohl dát hattrick Ansuma, ale trefil jen tyč hostující branky.

 

Libčany mohly srovnat v závěru, ale Mokrý v dobré příležitosti přestřelil domácí branku. Kapitán hostů Mařas měl zas vyrovnání na hlavě, ale i on minul branku. V úplném závěru se hostům podařilo překonat brankáře Vacha, ale na brankové čáře ho zastoupil hrdina zápasu Musa Ansuma a vykopl míč na roh. Z následného rohu se opět dostaly Libčany k zakončení, ale Vacho byl připraven.

 

Hosté své šance nevyužili, a tak si Police připisuje další tři body do tabulky



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš (předseda): "První poločas jako kdyby se opakovalo středeční utkání. Ovšem s tím rozdílem, že hosté se ujaly vedení a my s profesorským přístupem nic neudělali. V druhém poločase s příchodem Ansumy hra oživla a konečně jsme vstřelily důležité dvě branky. Vzápětí jsme nastřelily tyč a mohlo být rozhodnuto, ovšem nestalo se tak a jak už to tak bývá při třech šancí hostů jsme měly zadečky hodně stáhnuté."

SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Za posledních 10 dní jsme měli 5 zraněných hráčů a když se k tomu přidala jedna omluvenka, na začátku zápasu nás bylo pouze 11. Nehledě na to jsme vstoupili do zápasu velmi dobře a byli aktivní i na balonu. Druhý poločas už nám došly síly a soupeř měl drtivou většinu času převahu a zaslouženě skóroval. Obě obdržené branky však byly po našich chybách, a v posledních 5 minutách jsme měli 4 zcela 100 % šance, kdy jednou nám vykopával Musa míč z brankové čáry. Děkujeme domácím za férovou atmosféru mezi střídačkami."



Sestavy


Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - F. Awuku [-] , T. Mucha [-] (66. M. Ansuma [-] ) , L. Kudláček [-] , T. Gregar [-] (46. M. Moravec [-] ) , J. Nessoumou [-] (89. M. Jandík [-] ) , M. Mbah [-] (73. J. Hauschke [-] ) , J. Klapkovský [-] , P. Franc [-] (89. J. Kollert [-] ) , J. Matějka [-] , F. Kalaš [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Mokrý [-] , J. Ruprich [-] , S. Libřický [-] , M. Friedl [-] , M. Havrda [-] (63. F. Studýnka [-] ) , F. Havrda [-] , M. Novotný [-] , A. Chromek [-] , P. Rompotl [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 80. M. Moravec - 10. S. Libřický , 29. A. Chromek , 48. J. Mokrý .
Hráči zápasu: M. Ansuma .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HORSKÝ Leonard, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Jan Pražák
Tip experta: výhra domácích

Libčany umí soupeře zaskočit, ale v posledních kolech solidně hrající Police před svými fanoušky zvítězí.

Tip: výhra domácích