Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí doma porazilo Hořice


Branky


9

Vyrovnaný duel, který ovlivnila červená karta z prvního poločasu, zvládli lépe hráči Vrchlabí.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta ovlivnila průběh zápasu

Do utkání vstoupili lépe hosté. Již ve 3. minutě šli totiž do vedení. Hátle vyslal pěkný oblouček za obranu domácích, na který si naběhl Marek Bango a prostřelil brankáře Kleknera. 

 

Domácí však odpověděli v 11. minutě. Hostujícího brankáře obral o míč domácí Milan Tomčík a pohodlně zakončil do odkryté branky. 1:1.

 

Další průběh prvního poločasu byl velmi vyrovnaný a ani jeden tým neměl výraznější převahu. Důležitý moment nastal v 38. minutě, kdy na pokyn asistenta rozhodčího byl nakonec vyloučen hostující útočník Dobrovolný pro úder loktem v hlavičkovém souboji. Skóre zápasu se ale do poločasu již nezměnilo.

 

 

Vrchlabí rozhodlo utkání ze standartní situace

Oslabené Hořice se v deseti hráčích zatáhly na svou polovinu a zkoušely hrát na rychlé protiútoky. 

 

V 61. minutě se po standartní situaci a několika odrazech dostal míč až k Petru Žďárskému, který dotlačil míč do sítě. 2:1.

 

V 76. minutě se po rychlé akci dostal sám před Linharta domácí Martin Kučera a poslal domácí do dvoubrankového vedení.

 

Hostům se pak v deseti nepodařilo zápas zdramatizovat a domácí si tak připsali tři body do tabulky. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Luděk Vojtíšek (člen výboru): "V utkání šli hosté do vedení již v úvodu. Vrchlabí se však do deseti minut podařilo vyrovnat. Hra byla vyrovnaná, i když hosté z Hořic obdrželi v 38. minutě červenou kartu. V úvodu druhé poloviny zápasu byla znát snaha hostů o vstřelení druhé branky. Postupem času jsme začali přebírat iniciativu, která byla korunována góly a ziskem důležitých bodů."

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Utkání jsme dobře zahájili a i když nás přibrzdila chyba brankáře byli jsme minimálně vyrovnaným soupeřem. Ve 33. minutě "zaúřadoval" Žďárský a vyřadil naráz dva naše hráče. Tímto do této chvíle dobrý fotbal přestal a tím i moje hodnocení. Zbytek přenechám jiným....."



Sestavy


FC Vrchlabí
J. Klekner [-] - M. Tomčík [-] , M. Slavík [-] (81. S. Mlejnek [-] ) , V. Novotný [-] , O. Matěják [-] , P. Žďárský [-] , M. Kučera [-] , T. Fišar [-] , M. Hawel [-] (46. P. Kraus [-] ) , Z. Kout [-] , D. Štefan [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Linhart [-] , A. Kedroń [-] (46. P. Drozd [-] ) , M. Dobrovolný [-] , J. Šedivý [-] , P. Hátle [-] , A. Vávra [-] , M. Bango [-] (41. D. Drozd [-] ) , Z. Nečesaný [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] , J. Rozsévač [-]

ŽK: 16. T. Fišar , 35. P. Žďárský , 54. M. Kučera , 64. M. Tomčík - 84. D. Palm . ČK: 38. M. Dobrovolný .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: Jiříček Adam - VITVAR Martin, ČOŽÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jakub Matějka
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas také nemá favorita, obě mužstva hraji soubojové zápasy. Hořice, ale posilou dvou kreativních hráčů, získali bonus, kterého by mohly využít. Hosté těsně vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů