1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police nakonec bere dva body za vítezství na penalty.


Branky


7

Vyrovnaný duel musely rozhodovat až pokutové kopy, které zvládli lépe hráči Police.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle nakonec přinesla dvě branky.

Do zápasu lépe vstoupil hosté. Už ve 4. minutě pálil nebezpečně Awuku, ale domácí brankář Klekner jeho střelu vyrazil. V 7. minutě se pěknou individuální akcí předvedl Klapkovský, ale jeho střela levačkou jen těsně minula domácí branku. V další dobré šanci hostů zakončoval Ansuma, ale obrana Vrchlabí stihla jeho střelu přizvednout nad branku. Vrchlabí se poprvé dostalo do šance v 15. minutě, když šel sám na brankáře Vacha domácí Kučera. Ve slibné pozici však netrefil branku.

 

Ve 25. minutě se po rohovém kopu prosadil domácí Petr Ždárský a poslal Vrchlabí do vedení. Ve 32. minutě hosté dokázali srovnat. K odraženému míči po standartní situaci se dostal Filip Kalaš, který si hezky připravil míč na levačku a z hranice šestnáctky propálil vše, co mu stálo v cestě. 1:1.

 

Do poločasu se už nic vážnějšího neudálo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý poločas změnu skóre nepřinesl.

V 53. minutě mohli jít domácí do vedení. Samostatný únik však zlikvidoval hostující brankář Libor Vacho. Ve druhém poločase jsme již branku neviděli, a tak se šlo do penalt.

Hrající trenér Libor Vacho vychytal hostům pokutové kopy.

Hned první penaltu domácích Libor Vacho vychytal. Poté zneškodnil ještě jeden pokutový kop Vrchlabí a střelci Police byli neomylní, tak bylo o druhém bodu rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Roman Fictum (vedoucí mužstva): "V dnešním zápasu se naši kluci velmi dobře popasovali s absencí několika klíčových hráčů a byli více než vyrovnaným soupeřem hostujícímu mužstvu. Vysoké herní tempo doprovázely brankové příležitosti na obou stranách. My jsme bohužel tu největší 3 minuty před koncem nevyužili a strašák penaltového rozstřelu dále úřaduje."

Spartak Police nad Metují
Vacho Libor (trenér): "V dnešním utkání se odehrávala otevřená partie. Šance měla obě mužstva, nutno podotknout, že domácí byli nebezpečnější. Pár minut před koncem mohli domácí rozhodnout, ovšem nestalo se tak. V rozstřelu se štěstěna usmála na nás a tak vezeme domů šťastné dva body."



Sestavy


FC Vrchlabí
J. Klekner [-] - M. Tomčík [-] (90. O. Zarebski [-] ) , V. Novotný [-] , O. Matěják [-] , P. Žďárský [-] , M. Kučera [-] , T. Fišar [-] , J. Blažej [-] (29. S. Mlejnek [-] ) , L. Hawel [-] , D. Štefan [-] , L. Hájek [-]

Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - F. Awuku [-] (84. B. Rieger [-] ) , M. Moravec [-] , M. Jandík [-] (65. T. Mucha [-] ) , P. Franc [-] , L. Kudláček [-] , M. Ansuma [-] , J. Nessoumou [-] , F. Kalaš [-] , J. Klapkovský [-] , M. Mbah [-]

ŽK: 90. L. Hájek - 35. P. Franc , 38. M. Moravec .
Hráči zápasu: L. Vacho .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: VÍCH Patrik - ŘÍHA Luboš, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Kamil Kaplan
Tip experta: remíza

Zde bude rozhodovat nasazení a bojovnost domácího týmu proti zkušenostem a kvalitě hostů. Utkání bude vyrovnané a může skončit penaltovým rozstřelem.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů