T. Markovič 65.
D. Veselý 87. (p.)
2:1
(0:0)
75. Z. Kout (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný tvrdých soubojů vyzněl lépe pro domácí


Branky


65. T. Markovič , 87. D. Veselý (p.) - 75. Z. Kout (p.)
7

Ke svému prvnímu jarnímu utkání nastoupili i hráči Rychnova, kteří po odloženém zápase s Policí přivítali doma celek Vrchlabí. Jarní premiéra to byla úspěšná, a to dokonce za tři body.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovná první půle branku nepřinesla.

Začátek zápasu byl vyrovnaný a opatrný z obou stran. Ani jeden celek se nijak zvlášť netlačil do šancí a byla to spíš vyčkávaná na chybu soupeře. První půle toho moc nenabídla. Kromě pár standartních situací a závarů před brankou se toho na hřišti moc nedělo. Za zmínku stojí strkanice po jedné ze standartek hostů, ale sudí ji rychle rozehnal. Hra se začala trochu vyhrocovat a přibývaly i tvrdší zákroky z obou stran.

 

 

Na první velkou šanci si diváci počkali do 30. minuty. To se do zajímavé střelecké pozice dostal domácí střelec Zajíček, ale branku netrefil. První půle byla velmi bojovná a plná osobních soubojů. Za to šancí bylo po málu. A tak skončil poločas bez branek.

Zápas nakonec rozhodla penalta v závěru.

Druhý poločas začal pozvolna. Šance přišla v 56. minutě. Hosté měli zajímavou příležitost po dlouhém vhazování, ale střela z prvního doteku těsně minula Šebestovu branku.

 

V 65. minutě dotlačil míč do sítě po standartní situaci Tomáš Markovič. Tento vzrůstově malý útočník se prosadil k překvapení všech hlavou. Oslavovat se spoluhráči běžel i brankář Šebesta, který když se vracel do branky, dostal od soupeře Žďárského nesmyslný direkt. Rozhodčí se poradili a udělil hráči Vrchlabí jen žlutou kartu.

 

Poté v 75. minutě dostali hosté možnost vstřelit branku z pokutového kopu. Míče se zhostil Zdeněk Kout a penaltu proměnil.

 

Hosté zkoušeli strhnout vedení na svou stranu i dlouhými auty. Po jednom takovém se dostali k dobré hlavičce, ale střele chyběla přesnost. V 81. minutě odpískal hlavní arbitr pokutový kop i pro domácí. Po domluvě s asistentem však verdikt odvolal kvůli offsidu.

 

V 87. minutě se jíž penalta pro domácí pískat musela. Po faulu na střídajícího Jedlinského měl Rychnov velkou šanci vzít si vedení zpět. Tíhu okamžiku vzal na sebe Dominik Veselý a přízemní střelou poslal Rychnov do vedení. Hosté pak zkusili pár dlouhých nákopů, ale vyrovnat už nestihli.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Dnešní utkání velice znehodnotil silný vítr. Po celých 90 minut to byl obrovský boj, bez výraznějších šancí. Po hodině hry jsme se po závaru ujali vedení a směřovali za vítězstvím. Čtvrt hodiny před koncem si soupeř z ojedinělé vykoledoval penaltu. Utkání spělo k remíze. V závěru zápasu jsme dostali možnost kopat penaltu i my, kterou Veselý chladnokrevně proměnil. Pochvala týmu za nasazení a bojovnost."

FC Vrchlabí
Jiří Hloušek (trenér): "Podali jsme mizerný výkon. Na trávníku, kterém se hrálo, jsme potřebovali hrát jednodušeji. My jsme hráli na strašně moc doteků, komplikovaně a ani pohyb nebyl ideální. Směrem dopředu jsme nebyli skoro vůbec nebezpeční a po naši ztrátách jsme pouštěli domácí do brejků. Ti se se zápasem vypořádali daleko lépe."



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , D. Effenberk [-] , Š. Vacek [-] - D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , M. Drašnar [-] (60. T. Zemánek [-] ) - R. Zajíček [-] (90. L. Vavera [-] ) , T. Markovič [-] (76. J. Jedlinský [-] ) , V. Lihařík [-]

FC Vrchlabí
J. Klekner [-] - M. Tomčík [-] , P. Žďárský [-] (84. P. Kraus [-] ) , M. Kučera [-] , T. Fišar [-] , J. Blažej [-] , M. Slavík [-] , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , D. Štefan [-] , R. Dejmek [-] (46. O. Matěják [-] )

ŽK: 90. V. Lihařík - 29. M. Tomčík , 67. P. Žďárský , 78. M. Kučera , 83. L. Hawel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fryš Milan - HANUŠ Jindřich, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jiří Mašek
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají vždy jaro silné a půjdou si pro 3 body. Jejich cíl je záchrana a udělají proto vše.

Tip: výhra hostů