2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec doma vybojoval první jarní tři body


Branky


7

Libčany zajížděly k druhém venkovnímu utkání v řadě a i tentokrát se vracejí bez bodů. Nestačily na domácí Kostelec, který vedl v poli hrající trenér Kaplan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli rozhodl kostelecký Hašek

Na začátku utkání měl Kostelec zajímavou příležitost. Richard Dostálek šel sám na hostující brankáře Rolejčka, ale ten předvedl kvalitní zákrok a zneškodnil šanci. Libčany dobře kombinovali a drželi míč častěji na svých kopačkách.

 

Ve 20. minutě šli ale do vedení domácí, když po dobré kombinaci na pravé straně přišel centr na zadní tyč, kde byl nehlídaný Aleš Hašek, který svou šanci využil. 1:0. Libčany mohly srovnat ze standartní situaci, ale přízemní střelu vyrazil na roh brankář Matoušek. Do poločasu byly Libčany aktivnější, ale jejich finální fáze často končila nepřesným přihrávkami před vápnem dobře bránícího Kostelce. Do šaten se tak šlo za jednobrankového vedení domácích.

Hrající trenér Kostelce dovedl svůj tým ke třem bodům

Už po šesti minutách druhé půle se domácí dostali do dvoubrankového vedení. Po standartní situaci se prosadil hrající trenér Kamil Kaplan a přiblížil domácí k vítězství. 

 

Obraz hry v druhém poločase byl podobný tomu z první půle. Kostelec se soustředil hlavně na kvalitní obranu, do které se Libčany nemohly pořádně dostat. Jednu z šancí snížit měly Libčany po standartní situaci, když střílel na zadní tyči Mařas, ale jeho pokus vykopával obránce z brankové čáry. Hra se odehrával převážně na polovině Kostelce, ale hráči domácích byli důraznější v osobních soubojích, a tak se hosté jen ztěžka dostávali do šancí. V závěru zápasu se už nic podstatného nestalo, a tak si Kostelce připsal tři body za vítězství 2:0

 

Za pěknou fotogalerii děkujeme Martinu Tobiškovi.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Hned v úvodu utkání jsme mohli jít do vedení, ale samostatný únik Dostálka zneškodnil výborným zákrokem hostující strážce svatyně Rolejček. Na první branku jsme čekali do 20. minuty, kdy pohlednou akci s přehledem zakončil kanonýr Hašek. Ve druhém poločase se nám podařilo náskok navýšit po standartní situaci. Díky naší dobré defenzivní činnosti se soupeři už skórovat nepodařilo a připsali jsme si první jarní vítězství."

SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Zápas jsme zvládli velmi dobře herně, kdy jsme soupeře celou dobu jasně přehrávali. Bohužel ve finální fázi jsme měli většinou jen jednoho hráče, nebo jsme místo střely z malého vápna přihrávali nesmyslně pomalu až na rohový praporek. Když se k tomu přidá naše laxnost v bránění u obou branek, je z toho další prohra. Navíc jsme furt nepochopili, že když se výsledkově nedaří, je potřeba zvýšit nasazení a jít se o to porvat. V tomhle aspektu hry nás zase zcela jasně předčil soupeř. Za následek to má, že prohrajeme, dostaneme nakopáno a ještě máme další zraněné."



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - A. Hašek [-] (64. M. Plocek [-] ) , K. Kaplan [-] , D. Idrissov [-] , M. Vídeňský [-] , O. Kotyza [-] (86. J. Ježek [-] ) , J. Sameljak [-] (64. L. Plocek [-] ) , R. Dostálek [-] (86. P. Brandejs [-] ) , M. Pups [-] , L. Říha [-] (31. J. Kvasnička [-] ) , P. Klapal [-]

SK Libčany
J. Rolejček [-] - M. Friedl [-] , J. Ruprich [-] , M. Havrda [-] (61. D. Hůlka [-] ) , P. Jiřík [-] (61. F. Studýnka [-] ) , M. Novotný [-] , A. Chromek [-] (67. M. Peš [-] ) , P. Čihák [-] , P. Rompotl [-] , J. Mokrý [-] , M. Mařas [-]

Hráči zápasu: A. Hašek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Otava Marian - ŠNAJDR Michal, ŘÍHA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jiří Mašek
Tip experta: remíza

Oba týmy potřebuji bodovat. Až v rozstřelu se podle mě potvrdí zkušenost hostů.

Tip: výhra domácích