T. Urban 84.
1:2p.
(0:0)
62. L. Holer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání bohaté na šance rozhodovaly až pokutové kopy


Branky


84. T. Urban - 62. L. Holer
7

Zápas byl do značné míry ovlivněn silným větrem, ale to ničemu nevadilo, aby diváci viděli spoustu šancí na obou stranách. Branky však padly jen dvě a o všem rozhodly až penalty.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance bohatá první půle skončila bez branek

Hosté přijeli do Černilova v kombinované sestavě, když chyběl například kapitán Lánský a střelec z minulého kola Matějka. I přesto byl však Jičín favoritem utkání, protože domácí Černilov se nachází na posledním místě tabulky.

 

Začátek zápasu byl velmi aktivní z obou stran. Ve 4. minutě se do velké šance dostal domácí útočník Václavíček, ale brankář Kanaval včasně vyběhl a akci zastavil. Jen o chvilku později se mohlo měnit skóre na druhé straně. Jičínský záložník Holer se řítil sám na brankáře Němce. Udělal mu kličku, ale prázdnou branku trestuhodně minul.

  

Pak se hra uklidnila a přibývalo nepřesností na obou stranách. Ve 20. minutě měl dobrou možnost hostující Fidrich, ale po pěkném centru hlavičkoval nepřesně. Černilov zahrozil z rohu, ale hlavou nad branku mířil Holeček. Ve 38. minutě se sám na Němce řítil hostující Dítě, který sice procedil míč okolo domácího brankáře, ale dobíhající Holeček jeho střelu ve skluzu fantasticky vykopl. Na konci první půle domácí Matoušek vyslal povedenou střelu a Kanaval se natahoval marně. Bohužel pro domácí však skončila jen na levé tyči branky, a tak skončil poločas bez branek.

Jičín nevyužil šance na rozhodnutí a Černilov to potrestal

Hned na začátku druhé půle domácí obrana nabídla po své chybě zajímavou šanci hostům. Ale Jiří dítě pálil jen do náruče Němce. V 57. minutě nastřelil domácí Matoušek břevno Kanavalovy branky. Na druhé straně přestřelil branku z malého vápna Fidrich.

 

 V 62. minutě střílí z dálky Zugar, Novák vyráží balón doleva, tam pálí nabíhající Beneš, Novák opět vyráží před branku a až Lukáš Holer z bezprostřední blízkosti dostal míč do branky. 0:1.

 

O dvě minuty později mohl zvýšit náskok hostů opět Holer, ale po pěkném centru přestřelil. V 67. minutě po akci Sajdla střílí v dobré pozici Holer vedle Novákovy branky. V tuto chvíli zápasu měl Jičín navrch a mohl rozhodnout utkání. To se jim však nepovedlo, a tak přišel trest. Po dlouhém vhazování Černilova vzniknul závar před hostující brankou, ve kterém se nejlépe zorientoval Tomáš Urban a srovnal na 1:1.

 

Oba celky se pak snažili strhnout vedení na svou stranou. Všechny pokusy zůstaly však nevyužity, a tak se šlo do penalt.

Kanaval zařídil druhý bod pro Jičín

Po první sérii se sice dostal Černilov do vedení, ale poté hostující brankář Kanaval zneškodnil dvě penalty a sám tu svoji proměnil a nasměroval tak Jičín ke druhému bodu. Hostující střelci byli pak bezchybní, a tak druhý bod brali hosté.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Šlégr (trenér): "V nepříjemném větru se nehrál příliš pohledný fotbal. Šance se střídaly na obou stranách, Jičín šel 2x sám na branku, my jsme naopak nastřelili tyčku i břevno. Druhý poločas pokračoval boj o první branku, kterou se po našem nedůrazu podařilo vstřelit Jičínu. Inkasovaná branka nás dostala dolů a na čas jsme úplně vypadli ze hry. Vážím si toho, že se nám podařilo najít ke konci utkání sílu a vyrovnat. V celkovém kontextu považuji remízu za spravedlivý výsledek."

SK Jičín
Petr Beneš (asistent): "Chtěli jsme 3 body a máme pouze 2. Po průběhu utkání, v němž jsme si vypracovali značně množství gólových šanci, vedli jsme 1:0, měli zápas ve své moci a mohli ho rozhodnut. To se ale nepovedlo a domácí po našem nedůrazu ve vápně srovnali. Penalty jsme zvládli, ale ze ztráty bodu jsme zklamáni. Na přírodní trávě za velkého větru to moc koukatelný fotbal nebyl, cením si, že kluci do zápasu dali maximální úsilí a ukázali, že po domácím výpadku s Třebší mají chuť se zlepšovat."



Sestavy


FK Černilov
J. Novák [-] - L. Daněk [-] , K. Holeček [-] (73. O. Petrikovič [-] ) , M. Flégl [-] (65. T. Bešík [-] ) , D. Václavíček [-] , O. Etflaiš [-] , T. Urban [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , T. Houdek [-] (65. J. Hartig [-] ) , M. Václavíček [-]

SK Jičín
L. Kanaval [-] - P. Buchvald [-] , J. Řeháček [-] , P. Beneš [-] , D. Machačný [-] - D. Fidrich [-] , O. Zugar [-] , J. Sajdl [-] , J. Nálevka [-] (83. V. Štěpánek [-] ) - L. Holer [-] , J. Dítě [-] (76. D. Zezulka [-] )

ŽK: 33. M. Flégl , 80. O. Etflaiš , 85. T. Bešík , 88. J. Hartig .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ikizgül Varol - VÍCH Patrik, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jiří Mašek
Tip experta: výhra hostů

Vzhledem k situaci v týmu domácích si Jičín vítezství pohlídá.

Tip: výhra domácích