3:4p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 14:30

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Gothardu padlo šest branek a o vítězi rozhodovaly až penalty.


Branky


32. Z. Nečesaný , 44. D. Drozd , 47. A. Kedroń - 10. M. Exnar , 14. R. Gorol , 58. R. Gorol
4

První jarní utkání sehrály Hořice na přírodní trávě s favorizovanou Jaroměří, které patří třetí příčka tabulky a diváci se rozhodně nenudili.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle přinesla čtyři branky a vyrovnaný stav.

Hned v 10. vteřině utkání vyslal Gorol průnikovou přihrávku za obranu domácích, ale slibnou akci se nepovedlo hostům zakončit. Ve 2. minutě zas neproměnil svou šanci hořický útočník David Drozd, když z otočky přestřelil branku Červenky.

 

V 10. minutě vyzval po rohovém kopu brankář Červenka hostujícího forvarda Miloše Exnara do brejku. Ten se prodral kolem obránců a chladnokrevně zakončil. 0:1. Ve 14. minutě bylo pro domácí ještě hůře. Radek Gorol ukázal všem svoji kopací techniku a z přímého kopu se výstavně trefil do šibenice. 0:2.

 

Kdo by čekal, že se domácí položí a Jaroměř v klidu dohraje poločas, tak by se mýlil. Od toho momentu převzali otěže zápasu Hořice a tlačily se za kontaktní brankou. Svoji šanci nevyužil Pavel Drozd a ani Jiří Šedivý, kteří se řítil sám na Červenku. Ten však vystál souboj jeden na jednoho a podržel Jaroměř.

 

Ve 32. minutě se to domácím již podařilo, když rohový kop Zbyňka Nečesaného zapadl přímo za záda Červenky a bylo sníženo. 1:2. Pár minut před konce poločasu vyrobila hostující obrana velkou hrubku, kdy hořický Havelka získal ztracený míč v pokutovém území, rozhlédl se a našel před prázdnou brankou Davida Drozd, který neměl těžkou práci a uklidil míč do sítě. Poločas tedy skončil nerozhodně 2:2.

Gorol se nemýlil i z druhého přímého kopu a poslal zápas do penalt.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. Hned ve 47. minutě vybojoval míč na hostujícím obránci Drozd D., přihrál pod sebe a Adam Kedroň prostřelil Červenku. Hořice tak otočily vývoj utkání a vedly 3:2.

 

Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou bez větších brankových příležitostí. V 58. minutě opět ukázal Radek Gorol svoji kvalitu a z druhého přímého kopu vyrovnal a opět to bylo přímo do šibenice Linhartovy branky. 3:3.

 

Poté byla Jaroměř silnější v kombinaci, ale šance se objevovaly na obou stranách. V 64. minutě se ocitl ve velké šanci Pavel Drozd, ale obránce jeho pokus zablokoval. Gorol mohl vsítit hattrick, ale z dalšího přímého kopu ho vychytal domácí Linhart. Do další slibné pozice se na druhé straně dostal Drozd P., ale trefil jen prostředek Červenkovy branky. Jaroměř pak zahrozila z rohu a následný závar před brankou nedokázala vyústit ke střele. Pár minut před konce mohl rozhodnou střídající Dobrovolný, ale svoji střelu z voleje namířil do rukou Červenky. Za nerozhodného stavu se tak šlo do penalt.

Penaltovou loterii lépe zvládla Jaroměř

Hned první dva střelci na obou stranách své penalty nevyužili! Po pěti kopech bylo však vyrovnáno, a tak se muselo kopat dále. Poslední penaltu brankář Červenka zneškodnil a rozhodl o druhém bodu pro svůj tým. Hořice tak podlehly doma Jaroměři 3:4 po pokutových kopech. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Utkání se špičkovým týmem KP přineslo pěkný fotbal, 6 branek, 16 penalt v rozstřelu a slunečné počasí. Co chybělo k plné spokojenosti jsou tři body. Otočit zápas z rychlého vedení hostí 0:2 na 3:2, velmi dobrý výkon a bojovnost to jsou zase pozitivní věci, ve kterých je potřeba pokračovat. Jeden bod je cenný, ale dnes měly být tři!!! Poděkování i trenéru hostí za velmi objektivní komentář".

FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Dnes je nutné objektivně uznat, že soupeř byl herně lepším týmem. Velmi rychle k nám přistupoval a dostával nás pod tlak, ze kterého pramenily naše individuální chyby. Dva body jsou z tohoto pohledu šťastné a cenné zároveň".



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Linhart [-] - A. Kedroń [-] (87. A. Vávra [-] ) , D. Drozd [-] , J. Šedivý [-] (80. M. Dobrovolný [-] ) , P. Drozd [-] , P. Palm [-] , M. Havelka [-] (70. D. Krejčí [-] ) , Z. Nečesaný [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-] (46. P. Kuneš [-] )

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - Z. Kocourek [-] , M. Exnar [-] , D. Valášek [-] , R. Gorol [-] , D. Votrubec [-] , M. Exnar [-] , A. Pohořálek [-] (46. M. Petráček [-] ) , A. Horák [-] , J. Poděbradský [-] , O. Častvaj [-]

Hráči zápasu: R. Gorol .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Trejbal Adam - ŠOB Aleš, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: David Hlava
Tip experta: remíza

Tady volím remízu. V tomto zápase může vyhrát kdokoliv, i když je Jaroměř papírový favorit.