M. Skala 77.
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel rozhodoval utkání mezi domácí Žákavou a hosty z Křimic


Branky


77. M. Skala - 12. J. Šváb
15

Utkání, ve kterém se snažili svého bývalého spoluhráče ze Starého Plzence v dresu Žákavé, brankář Vykoupila, překonat nynější hráči Křimic Pata s Brejchou a Ondrou Havlíčkem. To se ale ani jednomu z nich nepovedlo. Jedinou branku Křimic vsítil Jan Šváb a o srovnání se čtvrt hodiny před koncem postaral Michal Skala. Penalty se pak kopaly hodně dlouho a výsledné skóre se zastavilo na stavu 9:8. Druhý bod tak brali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: Od nás to bylo nepovedené utkání. V prvním poločase nám nešlo vůbec nic - pomalá rozehrávka a byli jsme úplně bez energie. Druhý poločas se to trochu zlepšilo, ale nemohli jsme se dostat do tempa vzhledem k tomu, že se pořád přerušovala hra. Nakonec jsme vyrovnali po rohovém kopu a penalty zvládli lépe.

FC Křimice
Tomáš Pata, hráč: Do zápasu jsme nastoupili bez 4 hráčů základní sestavy a na střídačce byl jen zraněný Havlíček a mlaďoučký Beneš. Od první minuty se nám dařilo eliminovat rychlé žákavské útočníky a naopak z jedné brejkové situace se nám podařilo vsítit branku. Ve druhém poločase nám začaly ubývat síly a soupeř nás zatlačil. Vyrovnání přišlo ze standardní situace, které mají výborně sehrané. V závěru jsme měli 2 rychlé protiútoky, ale ani Koutek a ani mladý Beneš neuspěli, a tak se šlo na penalty. Rozhodnutí přišlo v 10 sérii.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - J. Tišl [-] (46. M. Soukup [-] ) , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] (73. M. Štětina [-] ) , J. Aubrecht [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] (73. V. Bouda [-] ) , M. Boukal [-] (83. R. Škala [-] ) , S. Nekola [-] , L. Drugda [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - P. Grambal [-] , J. Šváb [-] , L. Koutek [-] (70. P. Havlíček [-] ) , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , O. Havlíček [-] (70. P. Beneš [-] ) , V. Kuneš [-] , J. Dytrt [-] , V. Brejcha [-] , T. Pata [-]

ŽK: 68. L. Koutek , 89. V. Kuneš .
Hráči zápasu: M. Vykoupil , M. Skala - V. Brejcha .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: MOLEK Eduard - RUDA Daniel, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích