M. Pivoňka 44. (p.)
M. Pivoňka 89.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO | Košutka narazila na Pivoňku a Luby braly po půl roce tři body


Branky


44. M. Pivoňka (p.) , 89. M. Pivoňka - 10. D. Triner
14

Milan Primas se opět na utkání velice těšil, ale tentokrát se zrovna pro něj nevyvíjelo podle představ. Jeho tým nakonec prohrál brankou v závěru utkání a od Klatov odjížděl s hráči bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příliš mnoho šancí a gólů poskrovnu

Od úvodního hvizdu byli více aktivnější hosté z Košutky a svého soupeře pustili na svojí polovinu hřiště sporadicky, což vyústilo v první gól v 10. minutě, kdy se Tomáš Pekník uvolnil na levé straně zálohy a přesný centr zužitkoval Daniel Triner přesnou střelou k tyči 0:1.

 

Jakoby tato situace probudila domácí ze spánku a hra se začala vyrovnávat. Domácí využívali především výškové převahy a hrozili ze standardních situací, ze kterých bylo několik nepříjemných závarů. Nějvětší šanci měli domácí po přímém volném kopu, který však výborně zlikvidoval Šatra. Poté opět převzali otěže zápasu hosté a hned dvakrát mohli jít do dvougólového vedení. Napřed střelu Honzy Pekníka vyrazil gólman na roh a poradil si rovněž i se střelou jeho bratra, který se uvolnil ve vápně a měl už skoro zvednuté ruce nad hlavou, nicméně balon v síti neskončil.

 

Když už to vypadalo, že do šatny se půjde za stavu 0:1, tak zdánlivě nevinně vypadající standardní situace ze 35 metrů skončila pokutovým kopem, když rozhodčí zápasu posoudil soboj Pekníka se stoperem domácích jako nedovolený. Penaltu s přehledem proměnil Matěj Pivoňka.

 

Milan ven, Matěj na ramena

Druhý poločas příliš krásy nenabídl. Hra byla hodně rozkouskovaná s celou řadou faulů na obou stranách. Do vedení mohli jít postupně hosté i domácí. Hosty mohl poslat do vedení Tomáš Pekník, ale jeho střelu pravděpodobně směrující do sítě tečoval obránce a vychýlil jí na roh. Luby mohl poslat do vedení Cole, ale Šatra vyloženou šanci zlikvidoval (foto v galerii).

 

V závěru ještě unikajícího Colea nedovoleně zastavil Milan Primas a po druhé žluté kartě putoval do sprch. Když už to vypadalo, že se zápas rozhodne v pokutových kopech, tak zpoza vápna do balonu ukázkově praštil Matěj Pivoňka a zápas rozhodnul.

 

Sestřih zápasu z pohledu Košutky:



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Na zápas jsem se těšil snad ještě víc než minulý týden. Všechno vygradovalo v pátek večer, kdy jsem si ke sledování Survivora nasadil na holeně chrániče a přítelkyni nekompromisně udělil žlutou kartu za špatně umytej hrnec od špaget. Snažil jsem se na tom zápase najít něco pozitivního, ale bylo by to zbytečný jako snažit se najít pannu v bordelu. Ovšem dalo se to čekat, neboť už během týdne jsem zaregistroval několik signálů, že to o víkendu nebude ono, např. jako ve čtvrtek, kdy jsem si na trénink místo ručníku vzal utěrku na nádobí. Musíme teď všechno hodit za hlavu a v sobotu vletět na Tachov.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - K. Šleis [-] , M. Pivoňka [-] , J. Cole [-] , . Basha [-] , V. Petrželka [-] , D. Šnour [-] , J. Holý [-] (90. D. Beránek [-] ) , R. Švec [-] , M. Vejskal [-] (47. H. Pikhart [-] ) , T. Blohmann [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Hemzáček [-] , J. Kalaš [-] (72. P. Sobotka [-] ) , T. Krejčí [-] (28. J. Jaroušek [-] ) , M. Primas [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] , D. Král [-] (81. X. Nguyen [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (46. L. Kovařík [-] ) , P. Macht [-]

ŽK: 20. K. Šleis , 53. M. Pivoňka , 68. D. Šít , 83. . Basha - 19. J. Pekník , 41. M. Primas , 43. T. Pekník , 70. L. Kovařík . ČK: 86. M. Primas .
Hráči zápasu: M. Pivoňka .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Kulhánek Milan - VELÍŠEK Jiří, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů