Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 13:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Souboj divizních rezerv vyzněl jednoznačně pro domácí Petřín


14

Petřín si jednoznačně smlsnul na soupeři z Mýta a na své umělce vyprovodil hosty jedenáctibrankovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Myslíme, že tento zápas nepotřebuje větší komentář. Jednoznačné utkání  dvou rezerv divziních celků, z nichž jeden kraluje soutěži a druhý hraje o udržení nemohlo dopadnout jinak. Jen se očekávalo, jakým rozdílem soubuj skončí.

 

Ač padlo velké množství branek, nenašel se hattrickový střelec, Za to ale celkem čtyři hráči vsítili po dvou brankách. Byli jimi nejprve Lukáš Kotěšovec, poté navrátilec z Horní Břízy Leonid Gavrylovskyy, následovaný kapitánem týmu Petrem Škardou. Jako poslední kdo vsítil dvě branky byl navrátilec po vleklém zranění, mladičký Dan Vodrážka, pro něhož to byl jistě parádní start po dlouhé pauze.

 

Za obsáhlou galerii děkujeme Martinu Manglovi.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, asistent trenéra: Narozdíl od prvního jarního kola měl tentokráte zápas naší rezervy zcela jednoznačný průběh. Ráz utkání určily dvě rychlé branky v úvodních minutách, které nás uklidnily a soupeře dostaly hned zkraje zápasu více méně do kolen. Následně zasypali naši mladíci své protivníky dalšími a dalšími údery, přičemž některé góly byly vskutku výstavní. Ať už to byla souhra celé naší útočné vozby do prázdné branky či neuvěřitelná trefa Michala Provoda zpoza vápna, a poločasové skóre se zastavilo na 7 gólech. Ve druhém poločase naše aktivita a tempo, pod dojmem rozhodnutého zápasu, trochu opadlo a další branky jsme si schovali až ke konci utkání. Celý tým je potřeba pochválit, i když některé pasáže či chvilkové individuální výpadky nebyly úplně dle našich představ. Kluky více méně trochu omlouvá to, že v takovémto jasném zápase se 100% nasazení občas zkrátka neudrží, i když jako trenéři bychom si přáli, aby koncentrace a výkony byly stejné za jakéhokoli stavu. Přes kolektivní a týmový výkon bych vyzdvihl zejména dva borce. Jedním z nich je kapitán Petr Škarda, který i v tomto zápase naplňoval roli vůdce a tahouna za vysněným postupem. O hattrick ho nakonec připravil jen trochu větší klid v koncovce. Druhým borcem je Dan Vodrážka který se po vleklých zdravotních problémech a dlouhé rekonvalescenci postupně vrací zpět do fotbalového života. Nastoupil do druhého poločasu a svým výkonem určitě zaujal. Navíc, napřed ze značky pokutového kopu a pak ještě v poslední minutě parádní bombou z 25 metrů přibalil hostům z Mýta na cestu domů další dva kousky navrch.

TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Já jsem to klukům před zápasem nechtěl říkat, ale myslím, že to i trochu tušili... Tam se jelo hlavně s tím, kolik to bude. O nic víc v podstatě nešlo. Naštěstí jsme hráli na umělce, protože na tom jejich letišti bychom dostali dvacet. Nestíhali jsme rychlostně ani kombinačně, byli jsme všude pozdě kombinačně pozdě. Jen mi mrzí, že při osobním bránění standardek jsme třikrát propadli a třikrát jsme chybovali v zadních řadách. Kdyby to bylo třeba 6:1, bylo by to příjemnější.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - D. Voves [-] , J. Veselý [-] , M. Fikrle [-] (60. J. Levý [-] ) , M. Štefl [-] (42. Y. Skalozubov [-] ) , P. Škarda [-] , J. Krystl [-] , L. Kotěšovec [-] (46. T. Ježek [-] ) , P. Jílek [-] , M. Provod [-] (46. J. Zíma [-] ) , L. Gavrylovskyy [-] (46. D. Vodrážka [-] )

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Melka [-] , T. Vonášek [-] , J. Perlík [-] , M. Lupáč [-] , P. Zbuzek [-] (46. T. Hatina [-] ) - M. Pfeifer [-] (65. R. Chvála [-] ) , F. Renza [-] , P. Bejček [-] (60. Š. Končal [-] ) , J. Melka [-] (75. M. Lenk [-] ) - S. Mackovič [-]

Hráči zápasu: D. Vodrážka , P. Škarda .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Rubáš Jakub - ŠLAUF Jiří, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích