2:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 14:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Rapid zastavila až Horní Bříza


Branky


47. M. Čupalka , 62. M. Ungr - 14. J. Šmíd , 52. J. Šmíd , 55. J. Mašek , 85. T. Koudele
21

Oba týmy už meli své dlouhodobé cíle splněné. Domácí Rapid prožil úspešnou jarní cestu za záchranou a hostující Horní Bříza nakonec skončila na 3. místě, se kterým je trenér Zach nad míru spokojen. Poslední kolo svedlo k vzájemnému zápasu právě tyto dva týmy. Vítěznou šňůru Rapidu, která čítala 6 zápasu, se Horní Bříze podařilo utnout a z posledního zápasu sezóny vyšli vítězně právě hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu měla územní i herní převahu Horní Bříza. Jejich šance ale končili nepřesností v kombinaci nebo na domácí defenzivě, které se dařilo střely blokovat. Prosadili se až ve 14. minutě, kdy se Jiří Šmíd otočil v malém vápně kolem obránce a střelou pod břevno nedal brankáři šanci. Poté si ještě všiml vyběhnutého gólmana rapidský Holík, jehož lob však skončil pouze na břevně.

 

Na začatku druhé půle znovu až příliš vyběhl gólman Schimmer, Miroslav Čupalka ho přehodil a bylo vyrovnáno. Za chvíli si ale hosté vzali vedení zpět. Unikající Šmíd udělal kličku brankáři a vstřelil svůj druhý gól v zápase. Do dvou gólového trháku se dostala Horní Bříza po ráně z první, kterou na bránu vyslal Josef Mašek. Na rozdíl jednoho gólu snižoval, znovu lobem, Milan Ungr, pro kterého to byl jedenáctý gól v posledních pěti zápasech, do kterých nastoupil. Gólový účet zápasu uzavřel pět minut před koncem razantní střelou na přední tyč Tadeáš Koudele.

 

 Autor reportáže: Michal KOŘENEK 



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: První zápas, ve kterém už nám konečně "o nic" nešlo, jsme paradoxně výsledkově ani herně nezvládli a asi zaslouženě prohráli. Hosté byli v prvním poločase lepší a zaslouženě vedli. Po vyrovnaní jsme šli sami na bránu, ale bohužel jsme neproměnili. Takřka hned potom jsme dostali dva rychlé góly. Pak se nám podařilo snížit, ale hosté nám opět odskočili o dvě branky. Nějaké šance jsme pak ještě měli, ty ale neproměnili, a tak jsme ukončili naší jarní jízdu za záchranou domácí prohrou. Ale i přes to, nebo právě proto, jsme měli důvod si užít dokopnou a teď si dopřejeme zasloužený odpočinek, po kterém se začneme chystat na další, doufejme že klidnější, sezónu. Jinak celému mužstvu a vedení patří velké uznání za to, že jsme z 11 podzimních bodů dokázali uhrát konečných 40, které nám zajistily desáté místo.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Myslím si, že jsme měli na začátku lepší pohyb. Měli jsme více gólovek a celkově jsme byli v první půli lepší. Ve druhé půli jsme po laxní chybě inkasovali, ale s námi to nezatřáslo a přidali jsme na aktivitě. Za chvíli jsme dali na 2:1 a 3:1. Pak přišel Milan Ungr, který dal rychlý gól, ale po srážce musel odstoupit. Poté už jsme utkání měli pod kontrolou a přidali jsme čtvrtý gól. Celkově to utkání mělo, i přes to horko, docela dobré tempo a kvalitu. Rapid potvrdil, proč tabulkou stoupal a chtěl bych je za jejich herní projev pochválit. A nás bych chtěl vyzdvihnout za celou sezónu, kterou jsme odehráli v 11, 12 hráčích a skončili na třetím místě. Hrozně si toho třetího místa vážím.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] (46. Š. Smola [-] ) - P. Nový [-] (60. M. Ungr [-] ) , J. Holík [-] , T. Ježek [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (60. J. Buček [-] ) , J. Kadlec [-] , P. Filipčík [-] , P. Řezníček [-] , D. Kořenek [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , Z. Netáhlo [-] - J. Paukner [-] , J. Kraček [-] , T. Do [-] (67. D. Šebek [-] ) , M. Paukner [-] , T. Koudele [-] - J. Šmíd [-] (80. D. Reindl [-] ) , J. Mašek [-]

Počet diváků: 66. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - MIFKOVÁ Hedvika, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Peterka
Tip experta: výhra domácích

Rapidu se na jaře daří a vyhraje. Milan Ungr bude mít 32 šancí a dá hattrick.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza