4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý hattrickem sestřelil Lhotu


Branky


27

Měla to být velká fotbalová podívaná a pro fanouška Domažlic také byla. Jiskra se na domácím hřišti opět postarala o gólovou nadílku. Tentokrát se hned třikrát prosadil Černý a domažlická rezerva je jednu výhru od stoprocentní jistoty vítězství v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už na začátku zápasu se po ztrátě míče na polovině Domažlic řítil směrem k bráně Daniel Černý. Jeho první pokus Bláha vyrazil, ale po přihrávce Hoanga zpět na penaltu už se nemýlil a zařídil brzké vedení 1:0. Druhou branku přidal Černý ve 33. minutě po přesné přihrávce do vápna od Sedláčka, který brázdil pravou stranu hřiště. Chvíli před poločasem pak stříleli domácí nebezpečně zpoza vápna, ale tečovaná střela skončila "pouze" rohovým kopem. První pokus z rohového kopu nevyšel a skončil opět rohem. Druhý také nevyšel a sudí už ukazoval na rozehrávku od brankáře, ale duchapřítomný lhotecký obránce se přiznal k teči na další rohový kop. A právě po rozehrávce z tohoto rohu se do míče hlavou opřel Miroslav Hojda a stanovil poločasový výsledek na 3:0.

 

Ve druhém poločase už si sudí zapsal pouze jednu branku, a to když centr za obranu podskočil hostující Záhrobský, za ním u míče vyplul Daniel Černý a z úhlu pak prostřelil lhoteckého Bláhu. Ve zbytku utkání se už jen dohrávalo, obě mužstva prostřídala a další branka přidána nebyla.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a odměnou nám byl brzký gól. To nás uklidnilo a dařilo se nám hrát přesně co jsme chtěli. Soupeře jsme si na našem hřišti roztáhli a rychle kombinovali, což dělalo Lhotě velké problémy. Soupeř se do nás snažil dostat nákopy na vysoké hráče a snažil se zlobit ze standardních situaci, které má opravdu nebezpečné. Vše jsme pokryli a naší hrou jsme soupeře přehrávali a zaslouženě vstřelili čtyři góly. Mohlo jich být i více, třeba já jsem za tu chvilku, co jsem byl na hřišti, zazdil hned tři šance. Důležitá je ale výhra a nula vzadu. Na konec rozhovoru chci vyřídit Kubovi Lužnýmu, že držíme palce, aby to zranění nebylo tak vážné a mohl se co nejdříve vrátit na fotbalové trávníky.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Trochu jsme doufali, že bychom mohli v Domažlicích něco uhrát, ale všechno rozbila první využitá šance po naší chybě. Domažlice nás velmi dobře roztahávaly a pressing se nám moc nedařil a s přibývajícími brankami bylo o poločase rozhodnuto. Vyhrál rozhodně lepší tým a gratuluji.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Růžička [-] - M. Hojda [-] , T. Korelus [-] (67. L. Korelus [-] ) - M. Hoang [-] , Z. Peroutka [-] (74. M. Schneider [-] ) , A. Vlček [-] (74. P. Javorský [-] ) , F. Copák [-] , D. Sedláček [-] - - D. Černý [-] , T. Kuhajda [-] (86. D. Soupír [-] ) , O. Sloup [-]

TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] (67. D. Křížek [-] ) , J. Záhrobský [-] , M. Kouřil [-] - J. Horník [-] , J. Lužný [-] (54. V. Suda [-] ) , O. Kotrnoch [-] , J. Zdvořáček [-] (80. D. Fikerle [-] ) - J. Eliášek [-] (67. V. Sulek [-] )

ŽK: 27. A. Vlček - 13. J. Lužný , 27. J. Šroubek .
Hráči zápasu: D. Černý .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Adam Král
Tip experta: výhra hostů

"Lhota překvapí na těžké půdě v Domažlicích a jediný gól v zápase dá z rohu Kuba Šroubek," říká Adam. Na dotaz redaktora, zda to se Šroubkem myslí vážně, uvedl Adam: "Věřím na zázraky." :)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích