Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

8 kulí ve Staňkově


Branky


23

Domažlice přijely do Staňkova s pár nevytíženými hráči "A" týmu, kteří na hřišti ukázali svou kvalitu. Byla to hra zejména na jednu branku a gólově to taky tak vypadalo. Hosté neměli se svým soupeřem slitování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se po špatném odkopu od brány a několika dorážkách prosadil ve 13. minutě Antonín Vlček. Ve 25. minutě se před staňkovskou bránou s dorážkou objevil Daniel Černý a navýšil na 0:2.

 

Neuběhly ani tři minuty a domácí lovili ze sítě další míč. Tentokrát z kopačky Františka Copáka, který opět doklepával do sítě brankářem vyrařený míč. Stejný hráč se prosadil i o pět minut později, když mu do prázdné brány nahrával Černý. Čtyřbrankovým rozdílem pak skončil první poločas.

 

Ve druhé půli hosté navázali na svou předchozí hru a ze své aktivity těžili až do konce. V 50. minutě využil krátkého odkopu od brány Soupír, který našel nabíhajícího Daniela Černého a ten se střelou na zadní tyč nemýlil. Černý pak o necelých deset minut později dokonal hattrick, když jej do šance vybídl exligový Egon Vůch, který se po zranění rozehrává v domažlické rezervě.

 

Nepřesnou rozehrávku domácího gólmana na malém vápně v 65. minutě potrestal David Brabec a poslední střelou do sítě Staňkova se prezentoval chvilku před koncem David Sedláček.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Jasná záležitost Benfiky, která byla posílena o Egona, Dandýho Černého a Brabce. Pro Staňkov je vůbec dobré, že se můžeme potkávat s takovými týmy. Vysoká porážka je sice ostuda, ale házíme ji za hlavu a kluci se musí připravit na daleko důležitější zápasy, které nás čekají.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Na zápas ve Staňkově jsme měli k dispozici pouze jedenáct hráčů a dva gólmany. Kvůli velkému vytížení jsme nemohli využít hráče z dorostu. Naštěstí se po zranění rozehrává Egon Vůch, dále si řekli, že by s námi na zápas chtěli jít Daniel Černý a David Brabec, tak jsme je rádi využili, aby měli zápasové vytížení. Od začátku jsme plnili co jsme si řekli před zápasem a soupeře přehrávali a naší převahu jsme do poločasu potvrdili čtyřmi góly a dalších mnoho šancí jsme ještě zahodili. Druhý poločas se odehrával podobně jako ten první a my přidali ještě další čtyři góly. Soupeře jsme pustili do jedné, ale za to stoprocentní šance, kterou krásně vychytal Lukáš Červený. Celý tým odehrál výborný zápas a výkon hodnotím jako jeden z nejlepších v sezoně. Staňkov i přes tento výsledek musím pochválit. Je vidět, že se za ty tři roky v kraji zlepšil a chce hrát kombinační fotbal. V tomto zápase jsme soupeřům ale naši kvalitou jejich hru moc nedovolili a zaslouženě vyhráli. Staňkovu přeji ať se v soutěži zachrání a ať se tento mladý tým může v kraji pořád zlepšovat.



Sestavy


FK Staňkov
R. Stashko [-] - D. Drudík [-] , J. Šimůnek [-] , J. Kubina [-] (75. M. Kastl [-] ) , T. Doležal [-] , T. Pitipáč [-] (63. A. Kolros [-] ) , O. Hrdina [-] , N. Arrammach [-] , M. Liška [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - I. Vojtko [-] , T. Korelus [-] (77. J. Kalný [-] ) , M. Hojda [-] - D. Sedláček [-] , D. Soupír [-] , E. Vůch [-] (69. M. Hoang [-] ) , D. Brabec [-] (69. O. Sloup [-] ) , A. Vlček [-] , F. Copák [-] - D. Černý [-] (69. Z. Peroutka [-] )

ŽK: 39. D. Drudík - 37. T. Korelus .
Hráči zápasu: D. Černý , F. Copák .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Šálková Helena - MIFKOVÁ Hedvika, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domažlice na cestě za vítězstvím v soutěži ukáží svou kvalitu a ve Staňkově zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů