1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenér Zach si opět vyzkoušel neoblíbené penalty, tentokrát ale uspěl


Branky


18

Podzimní výkony a tabulkové postavení obou mužstev nabízelo představu, jak zřejmě bude probíhat tento pro Břízu a Nepomuk první jarní zápas sezóny. Celek ze severu Plzeňska v zimní pauze posílil o 3 hráče a Nepomuku se uzdravil střelec Knapp. Avšak body se nakonec dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, gól žádný

Začátek zápasu patřil Horní Bříze, která byla více na míči a kombinací se dostávala na dostřel. Nic vážného však ze svého tlaku nevykouzlila a ke konci poločasu mohl trestat unikající Knapp. Ten však branku nevsítil a do šaten se šlo za stavu 0:0.

 

Druhý poločas začali naopak velmi dobře hosté a Schimmer musel být na pozoru. Několikrát svůj tým zachránil od inkasování branky, aby se Bříza mohla na konci utkání radovat z branky. Jenže v jasné příležitosti z 5 metrů se vytáhl i Baroch na druhé straně a poslal utkání k penaltovému rozstřelu.

 

Penalty se dařily lépe domácím, kteří všechny své pokusy proměnili a když Schimmer jednu pecku pokryl, stačilo to na ponechání si druhého bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: V první půli jsme měli velmi dobrý pohyb. Soupeře jsme dostávali pod ohromný tlak a měli jsme i několik šancí, které jsme bohužel nedotáhli. Soupeř svou velkou šanci na konci poločasu neproměnil, ve druhém dějství nás několikrát zachránil Schimmer. V průběhu druhé půle jsme po brankářových výkonech hru opět vyrovnali a v závěru jsme měli ohromnou tutovku z blízka, kterou jsme ale také neproměnili. Remíza myslím zasloužená a tentokrát jsem na hráčích viděl, že penalty zvládneme. Myslím, že druhý bod po průběhu zápasu byl zasloužený.

FK Nepomuk
Jiří Stach, asistent trenéra: Klasický první zápas s opatrným vstupem. Ve druhé půli jsme ale měli několik velkých šancí, které domácí gólman vychytal a nás v závěru podržel Baroch. Bod z venku dobrý, mohl být ještě jeden navíc.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] - Z. Netáhlo [-] , M. Potoček [-] (68. J. Kraček [-] ) , T. Do [-] , M. Paukner [-] (71. M. Žemlička [-] ) , T. Koudele [-] - J. Mašek [-] (63. J. Šmíd [-] ) , J. Paukner [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - D. Šmíd [-] (81. A. Viktora [-] ) , M. Kašpar [-] (81. P. Váňa [-] ) , J. Chalupný [-] (65. J. Nový [-] ) , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Kozák [-] , M. Skala [-] (81. P. Panc [-] ) , M. Šafanda [-] (61. R. Rous [-] ) , T. Voráček [-]

ŽK: 81. T. Do - 16. T. Knapp , 34. J. Kozák , 81. A. Viktora .
Hráči zápasu: J. Schimmer .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šlauf Jiří - BOGDAN Gabriel, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Ivo Vojtko
Tip experta: výhra domácích

Nepomuk dokáže potrápit, ale stačit to na domácí nebude. Vyhrají domací.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích