5:2
(2:1)
34. L. Rak
74. L. Rak
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia zakončila sezónu výhrou na domácím hřišti


Branky


8. T. Vršitý , 17. J. Pinc , 64. D. Maruška , 70. M. Slípka , 80. P. Hajný - 34. L. Rak , 74. L. Rak
15

Na závěr sezóny přijeli k Malému jezu hosté z Kovářova. V zápase, kde už o nic nešlo si vylepšili náladu na dokopnou domácí, kteří soupeře přehráli a góly stříleli hlavně po standardních situacích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do úvodu utkání vstoupili lépe domácí

Před zápasem proběhlo loučení s dlouholetým hráčem a kapitánem domácích Tomášem Vršitým a tentýž hráč shodou náhod otevřel skóre utkání a osladil si tak rozlučku. Po vráceném rohu z voleje nekompromisně překonal gólmana hostů. Za pár minut se opět měnilo skóre a opět po rohovém kopu, tentokrát se hlavou trefil Pinc. Domácí měli spoustu nebezpečných akcí a v těchto minutách dominovali na hřišti. Hosté z Kovářova se ovšem také osmělili a po samostatné akci střelou zpoza vápna snížil na 2:1 Rak. Do půle už žádná branka nepadla a tak se šlo do kabin za ne tak jednoznačného stavu.

Slavia nakonec přehrála Kovářov 5:2

I do druhé půle vstoupili lépe Slávisté a vytvářeli si opět spousty možností. Další standardní situace a to sice dlouhý aut, který propadl až do malého vápna, uklidil do brány Maruška a přidal domácím na klidu. Další rohový kop v 70. minutě domácí rozehráli na krátko, Slípka poslal střílený centr do vápna, kde si ho kovářovští srazili do branky sami. Jiskřičku naděje ještě vykřesal v 74. minutě Rak, když nákop za domácí obranu zkušeně poslal za záda Mendlíka. Naděje hostů však v 80. minutě utnul dorostenec Hajný, který proměnil zkušeně samostatný nájezd a domácí si tak mohli naplno začít užívat dokopnou.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán týmu): Chtěli jsme poslední zápas sezóny vyhrát a udělat si žízeň na dokopnou, což se nám docela s přehledem povedlo. Následuje letní příprava, která přinese odchody, ale i příchody. V příští sezóně se opět chceme pohybovat v horních patrech tabulky a ukázat, že tam dlouhodobě patříme. Rychlá odpověď




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
R. Mendlík [-] - P. Kindermann [-] (72. P. Hajný [-] ) , P. Mrzena [-] (50. P. Bláha [-] ) , K. Dvořáček [-] , J. Pinc [-] , P. Rajzl [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] (82. M. Šefr [-] ) , J. Voldán [-] , M. Hosnedl [-] (54. D. Maruška [-] ) , M. Bohůnek [-]

TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - R. Suk [-] , A. Hejný [-] , J. Hrdlička [-] , K. Pešta [-] , M. Brůžek [-] , J. Paták [-] , L. Rak [-] , T. Janeček [-] , L. Sedlák [-] , A. Klíma [-] (58. V. Grůbr [-] )

ŽK: 61. J. Pinc , 85. P. Hajný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brych Jiří - NOVOTNÝ Ctibor, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra domácích

Musím dát jedničku, jinak by mě asi ukamenovali. Byla to turbulentní sezóna, těším se až se sundáme na dokopný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích