M. Bohůnek 84. (p.)
1:7
(0:5)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká s jasnou převahou zvítězila


Branky


84. M. Bohůnek (p.) - 7. P. Hájek (p.) , 12. P. Hájek , 13. K. Kadlec , 23. R. Dohnal , 37. T. Antoš , 76. R. Kokeš , 82. J. Funda
14

Budějovická Slavia se neustále potýká s nedostatkem hráčů a svoje mužstvo je tak nucena doplňovat dorostenci, pro které je ale jistě toto velká zkušenost k dobru. V utkání s Hlubokou bylo celkem jasné jak toto dopadne. V předposledním kole zabojuje Slavie o body na půdě Ševětína a Hluboká uvítá na svém hřišti Lokomotivu ČB.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán týmu): Třetí zápas po sobě jsme v 15. minutě prohrávali 0:3. Těžko se to hodnotí a těžko se s takovým vývojem a ještě proti takovému týmu něco dělá. Musím ale jednoznačně uznat, že Hluboká byla jednoznačně nejlepším týmem soutěže, o minimálně dva stupně lepší než kterýkoliv jiný soupeř s neskutečnou kvalitou na každé pozici. Gratuluju jim tedy k postupu! Co se týká nás… příští týden nás čeká Ševětín venku, kde musíme uhrát body, aby už byl klid. Chtěl bych vyzdvihnout výkony a nasazení všech dorostenců, kteří nám i přes zápas v nohách pomáhají a patří k těm lepším na hřišti. Chtěl bych ale i vyzdvihnout všechny, co chodí pravidelně a taky do toho dávají všechno, i když musí snášet porážky.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - M. Bohůnek [-] , M. Hosnedl [-] (71. J. Klíma [-] ) , M. Pollák [-] (67. P. Hajný [-] ) , D. Maruška [-] , P. Bláha [-] , J. Pinc [-] , M. Slípka [-] , J. Papoušek [-] , J. Voldán [-] , J. Korbel [-] (48. M. Šefr [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - M. Otepka [-] , T. Antoš [-] - J. Krejčí [-] , D. Rottenborn [-] , T. Křiváček [-] , K. Kadlec [-] , Z. Stráský [-] , R. Dohnal [-] (46. J. Funda [-] ) , M. Blažek [-] (57. P. Matásek [-] ) - P. Hájek [-] (67. R. Kokeš [-] )

ŽK: 60. M. Slípka , 80. D. Maruška - 52. Z. Stráský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tauber Lukáš - NÁPRAVA Miroslav, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Jiří Beneda
Tip experta: výhra hostů

Hluboká je určitě velký favorit a odveze si všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů