4:1
(1:0)
72. J. Pinc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 10:30

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice zvítězily a poskočily v tabulce na devátou příčku


Branky


11. F. Záveský , 55. M. Kaňák , 78. V. Čapek , 85. J. Hucek - 72. J. Pinc
17

Nemanice s budějovickou Slavií dělily sobotním dopolednem pouhé 2 body a tak se jednalo o boj na těsném konci tabulky, který lépe vyzněl pro domácí mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dostal do vedení Záveský

Lépe ho začali jednoznačně domácí, když míč za obranu přebral Záveský, postupoval sám na hostujícího gólmana a s přehledem proměnil. Za dalších pět minut mohli domácí své vedení zdvojnásobit, po faulu hostujícího hráče kopali pokutový kop, který však brankář Maruška tygřím skokem zastavil na brankové čáře a skóre se tedy neměnilo. Domácí hrozili hlavně po dlouhých nákopech za obranu, ale hru ve středu hřiště pomalu přebírali hosté, kteří se však nemohli dostat k žádné kloudné akci, která by ohrozila domácího Končoka v bráně. Největší šancí hostů bylo tak nastřelené břevno přímo z rohového kopu. Domácí byli nebezpečnější, ale ztroskotávali na hostujícím gólmanovi, nebo obětavých obráncích. Do poločasu už žádný z týmů gól nepřidal a do kabin šli šťastnější zaslouženě domácí.

Slavii se nedařilo, tři body zůstaly v Nemanicích

Druhá půle začala málo viděnou situací, když se hosté dopustili malé domů. Nemaničtí však výhody nepřímého volného kopu nevyužili. Na balonu se drželi stále častěji Slávisté, kteří se však dopouštěli neuvěřitelných chyb v obraně. Po jedné takové ve vlastním vápně odvrátili míč pouze ke Kaňákovi, jemuž nedělalo problém z hranice penalty uklidit míč za bezbranného Marušku. Hosté se však nevzdávali, Pinc z úctyhodné vzdálenosti překonal ranou pod břevno bezmocného Končoka a hosté se nadechovali k obratu. Jejich dech však na moc nestačil. Hostující stoper promáchl na polovině hřiště plachtící balón, Čapek postupoval sám na bránu a proměnil na 3:1. Platonický tlak Slavie nic dalšího nepřinesl, naopak v závěru na 4:1 zvýšil Hucek a domácí tak mohli slavit důležité tři body v tabulce. V dalším kole se odehrají budějovická derby Loko ČB - Slavia a Čtyři Dvory - Nemanice.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Těžko se mi tento zápas hodnotí, nebyli jsme o tolik horší, naopak si myslím, že se jednalo o vyrovnaný zápas. Hosté však potrestali neuvěřitelné minely, které my dokážeme vytvořit. Točíme sestavou jak na Matějské pouti, namísto abychom ustálili obranné řady, z toho plyne nedorozumění, nulová komunikace a inkasované góly… pokusíme se vyhrát příští týden na Lokádě a zase se trochu vzdálit sestupovým vodám.



Sestavy


SK Nemanice
M. Končok [-] - J. Lukáš [-] , P. Babka [-] , M. Severa [-] - M. Kaňák [-] (84. J. Hucek [-] ) , S. Dubský ml. [-] , V. Čapek [-] , D. Strnad [-] , J. Křiváček [-] (87. M. Matoušek [-] ) - M. Horák [-] , F. Záveský [-] (90. P. Anýž [-] )

SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - P. Kindermann [-] (84. P. Hajný [-] ) , P. Snížek [-] (73. J. Korbel [-] ) , J. Pinc [-] , P. Rajzl [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , P. Lhoták [-] , J. Voldán [-] (62. M. Hosnedl [-] ) , M. Bohůnek [-] , P. Bláha [-] (50. J. Klíma [-] )

ŽK: 32. J. Křiváček - 18. M. Bohůnek , 41. M. Slípka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Mráz Roman - BRYCH Jiří, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jakub Šachl
Tip experta: výhra hostů

Nemanice hrají na jaře dobře, i přesto více věřím hostům.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích