Zápas o šest bodů, tak by se dal nazvat souboj mezi Ševětínem a Nemanicemi


Branky


19

Na Velký pátek se sehrálo velice důležité utkání o udržení v soutěži. Celkem jednoznačně zvítězili hosté 3:0. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostů

První poločas se hrál spíše na jednu stranu a to na stranu ševětínskou. Nemanice do zápasu vstoupily agresivně a s chutí vyhrát. Také se jim to vyplatilo a po pár neproměněných šancí se hosté dočkali. Ve 26.minutě po dobrém rohu Čapka skoroval vysoký Strnad. Druhá půlka prvního poločasu se nesla ve stejném duchu, akorát Ševětín začal více zlobit, ale ne nějak vážně. 

 

Druhý poločas

Druhý poločas Ševětín začal být trošku aktivnější a využíval chyb Nemanic, ale produktivita domácích byla špatná. Za to Nemanice oproti Ševětínu produktivní byly a to hned dvakrát. Nejprve v 64.minutě kdy také proměnil šanci Čapek a pak hned v 70.minutě Kaňák. V 83.minutě střídající Matoušek vybojoval pokutový kop a dostal možnost poprvé vstřelit branku v letošní sézoně, ale trefil tyč. Ale v té době už byl stav 0:3 a hosté si v "suchém triku" vezou důležité tři body.

 

 

AUTOR: Adam Matoušek 

 

 



Sestavy


SK Ševětín
M. Malec [-] - J. Vrána [-] , T. Hegr [-] (71. D. Petřík [-] ) , D. Dvořák [-] (80. D. Maňas [-] ) , M. Šálený [-] , J. Syrovátka [-] (62. M. Jiránek [-] ) , D. Klapuš [-] (46. P. Novotný [-] ) , M. Rakušan [-] (76. J. Trnka [-] ) , Z. Sváta [-] , L. Chovanec [-] , J. Švejda [-]

SK Nemanice
M. Končok [-] - J. Hucek [-] , M. Strnad [-] , S. Dubský ml. [-] (85. J. Nováček [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Křiváček [-] (61. P. Babka [-] ) - D. Strnad [-] , V. Čapek [-] (80. M. Matoušek [-] ) - M. Horák [-] (65. M. Severa [-] ) , F. Záveský [-] , M. Kaňák [-] (89. P. Anýž [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Brych Jiří - DIMITROV Nikolaj, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 4. 2022 13:31
Hodnocení zápasu
Dana Bendová

Expert: David Fiala
Tip experta: remíza

Zde tipuji jedinou remízu kola. Ševětín měl zatím těžké soupeře a teď už první jarní bod získá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Nemanice jsou na tom lépe než domácí, tipuji 1:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích