5:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lepší sestavu slepili Lhoťáci


Branky


16. A. Krupka , 18. I. Pavlov , 32. J. Hron , 41. P. Kesner , 84. A. Hojda - 33. J. Novák , 57. J. Novák
15

Jak domácí, tak hosté měli problémy se složením ideální sestavy, přesto se hrál zajímavý zápas se spoustou gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali rozhodující náskok

Reportáž zapsal Matěj Chromý (NUČ):

 

Jak už je tomu poslední dobou zvykem, museli jsme před zápasem řešit problémy se sestavou, kdy nám chybělo hned 6 hráčů. Naštěstí nám přišli pomoct kluci z béčka, kterým znovu děkuji. Bez nich bychom nebyly schopni zápas odehrát.

 

Zápas se vyvíjel tak, jak jsme očekávali. Domácí byli více na míči a my jsme se snažili bránit a hrozit z brejků. Domácí byli nebezpeční hlavně po stranách, kde měli hned z kraje zápasu několik slibných šancí.

 

V 16. minutě dostal dlouhý balon do lajny Mikeš, který poslal přízemní centr do vápna, kde na zadní tyči číhal osamocený Krupka, který neměl problém doklepnout míč do sítě. Než jsme se stačili po gólu rozkoukat, bylo to už 2:0 pro domácí, když se trefil Pavlov.

 

Následně se hra trochu vyrovnala a měli jsme i nějaké šance my. Bohužel bez většího úspěchu. A tak přišel trest v podobě branky na 3:0, kdy se krásně levou nohou trefil Hron, musím podotknout, že za velkého přispění větru. Hned vzápětí si na naší polovině vzal balon Jícha a doběhl s ním až do vápna, kde došlo k souboji s gólmanem, balon se odrazil k Novákovi a ten ho uklidil do prázdné branky.

 

Konečnou podobu výsledku prvního poločasu dal Kesner, kterému Kubíček prostrčil balon mezi obránce a ten špičkou přehodil vyběhnuvšího Rybáka - 4:1.

 

 

Na zvrat hosté neměli

Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že zkusíme s výsledkem ještě něco udělat. Přeci jen jsme teď hráli po větru my a to byl v tomto zápase důležitý faktor. Snažili jsme se postupovat po krajích, kde byl velmi aktivní Jícha, který svou rychlostí dělal domácím problémy. Ale vytvořili jsme si akorát pár menších závarů.

 

Po akci domácích sebral Rybák balón a dlouhým výkopem vyslal Nováka do brejku, který utekl obráncům a po odskoku trefil krásně z hranice vápna levačkou na zadní tyč 4:2.

 

Tento gól nás nakopl a byli jsme aktivnější než domácí. Další příležitost měl Novák, kdy se prokličkoval ve vápně, ale bohužel tentokrát pravou netrefil branku.  Bohužel další větší šance jsme si nevypracovali a když domácí v 84. minutě zvýšili na 5:2 bylo rozhodnuto.

 

"Také v tomto zápase nám chyběla polovina kádru včetně klíčových hráčů jako je Kubalík, Šulc, Jelínek, Bradáč a další", posteskl si nučický Jan Vedral a pokračoval v hodnocení: "V složení, které odjelo do Lhoty, nedokážeme konkurovat týmům jako je Jestřábka. Na domácím hřišti působí velmi suverénním dojmem a celý zápas měla pod kontrolou. Přestože se nám 2x podařilo snížit z kopaček Kuby Nováka, tak soupeř hrál to, co potřeboval, a od začátku bylo jasné, že tady body nezískáme. Škoda některých zbytečných branek. Bohužel v 70. minutě se navíc zranil Souček, který si zlomil dvě kůstky v zápěstí, a do konce sezóny už ho na hřišti neuvidíme."

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, trenér: Na utkání jsme opět nemohli nasadit několik hráčů. Sestavu poslední dobou lepíme jak tapetu. Chtěli jsme ale navázat na kvalitní výkon v Krakovanech, hrát kombinačně tiki taka a připravit si brankové příležitosti. Po hezké kombinaci se prosadil kanonýr Krupka, další branky přidal agilní Pavlov. Třetí branku dal nádherným gólem elegantně laděný Hron. Ještě teď utíkají pavouci ze šibenice, kterou vymetl. Hosté snížili po naší chybě, ale do tříbrankového vedení nás dostal před poločasem zkušený štírek"Xavi" Kesner. Ve druhém poločase jsme trochu polevili, hosté snížili. I tak jsme drželi otěže utkání. Poslední branku utkání vstřelil poctivý Hojda ve skluzu a uklidil tak pokojíček.

TJ Nučice
Matěj Chromý, kapitán: Zápas za silného větru jsme odehráli ve velmi improvizované sestavě. Domácí mnohem lépe kombinovali, vytvořili si více šancí a byli aktivnější. My jsme tímto zápasem bohužel přišli o dalšího hráče, když Souček dohrával s naštípnutým zápěstím. Za týden nás čekají doma Zásmuky, tak snad se nám nějací marodi uzdraví. Soupeři gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - I. Pavlov [-] (74. J. Kostelecký [-] ) , A. Krupka [-] (89. J. Šámal [-] ) , J. Švanda [-] , V. Černý [-] (78. L. Týma [-] ) , T. Kubíček [-] , P. Kesner [-] , M. Mikeš [-] , A. Hojda [-] , M. Klička [-] , J. Hron [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - P. Zápotocký [-] , V. Podolák [-] , P. Nevšímal [-] , J. Novák [-] , L. Kulhavý [-] (59. L. Lupínek [-] ) , M. Chromý [-] , D. Kočí [-] , M. Jícha [-] , J. Souček [-] , P. Krutský [-]

ŽK: 81. M. Jícha .
Hráči zápasu: P. Kesner - J. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - STANĚK Josef (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pokud se Jestřábce vrátí marodi. Jasná záležitost.