3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany jsou po další výhře v trháku


Branky


17

Plaňany zvládly domácí zápas za tři body a díky ztrátám pronásledovatelů se jejich náskok na čele tabulky navýšil na čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítary trápily domácí jen třicet minut

Čtyři úvodní kola jara nepoznali Štítarští radost z výhry, z těžkého losu nedokázali vydolovat ani bod a v pátém jarním kole je čekal vedoucí tým tabulky. Ale plaňanský trenér Petr Šafránek měl pro soupeře slova uznání a připustil, že hrají pěkný kombinační fotbal: „Mužstvo jsem na tento způsob hry připravoval, ale prvních třicet minut byli naši hráči na výletě nebo pochodovém cvičení. Takže si vůbec nic nevzali z toho, co měli hrát.“

 

„K utkání proti prvním Plaňanům jsme odjížděli v jedenácti lidech. V průběhu první půle dorazili ještě dva hráči na střídání“, postěžoval si Daniel Kmoch, trenér Štítar.

 

 

I tak to byli nakonec domácí, kdo se po brankách Oleha Lazaryeva – 1:0 a Josefa Klucsky – 2:0 ujali před poločasovou přestávkou dvougólového vedení.

 

Navíc se domácí museli obejít bez stabilní stoperské dvojice Freund – Konůpek. První jmenovaný nás zdraví z krásné dovolené, druhý v pořadí laboruje se zraněním. Na jejich místa se postavil nestárnoucí Vinš a Spuryk a vedli si zdatně.

 

Ve druhém poločase padla už jen jedna branka

„Druhý poločas byl z naší strany jen o něco lepší“, připustil Petr Šafránek a kriticky pokračoval: „Ale s podprůměrným  výkonem v celém zápase nemůžu být vůbec spokojený. Hráči budou muset hodně změnit přístup k zápasům a začít praktikovat v zápasech to, co od nich požaduji.“

 

Diváky potěšila po přestávce už jen jediná branka, jejímž autorem byl Artem Motrunich – 3:0.

 

Plaňany si upevnily vedoucí pozici a v příštím kole budou bojovat o body v Tuklatech, které jsou na jaře stále bez bodu stejně jako Štítarský SK, kterého za týden doma čeká Jestřábka.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: Potvrdilo se, že se nebude jednat o lehký zápas. Štítary hrají dobrý kombinační fotbal a chybí jim prosadit se střelecky. Naštěstí nám funguje to, že jsme celkem silní v zakončení, dáváme branky a dobře nám hraje obrana. Tentokrát jsme museli postavit novou stoperskou dvojici, která odehrála zápas s přehledem a podržela nás i brankařská dvojka Češner.

Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Myslím si, že na hodně těžkém terénu naši kluci obstáli. Jen zlepšit koncovku, která nás trápí a výsledek bude vypadat úplně jinak. Musíme se připravit na další domácí zápas a věřit, že získáme první jarní body.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Češner [-] - D. Žemba [-] (70. P. Málek [-] ) , O. Shpuryk [-] , R. Metlushko [-] , Y. Pavlenko [-] , J. Klucska [-] (85. M. Lutsiuk [-] ) , M. Vinš [-] , O. Lazaryev [-] , K. Hanzálek [-] , A. Motrunich [-] , M. Starov [-]

Štítarský SK
M. Lepší [-] - O. Nejman [-] , S. Uman [-] , S. Huleš [-] , L. Kmoch [-] , J. Miškovský [-] , J. Vlášek [-] , T. Mužík [-] , L. Jedlička [-] (70. M. Jandák [-] ) , P. Pýcha [-] , F. Hoření [-] (46. M. Jandák [-] )

ŽK: 80. M. Jandák , 90. O. Nejman .
Hráči zápasu: M. Vinš , O. Lazaryev .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KLÍMA Petr - FREUND Karel (N), KUNÁŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Plaňany se svojí mezinárodní letkou vládnou okresnímu přeboru a zůstane tomu tak i po aktuálním kole. Doma body neztrácejí a Štítary mají na začátek jara velmi těžký los proti kompletní špičce přeboru, což se projevuje na jejich prozatímním nulovém bodovém zisku. Tipuji, že se bude jednat o otevřené utkání se spoustou gólů a domácí si vítězství pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích