0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

17.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená dělba bodů Hudlice se Všeradicemi


Branky


1

Tento víkend se utkaly dva týmy, které vévodí III. třídě. Hudlice uvítaly celek ze Všeradic, který na jaře neztratil ani bod a také začal pomýšlet na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všeradice nenechaly nic náhodě a od první minuty začaly diktovat tempo a styl hry. Hudlice se často dostávaly pod tlak a snažily se najít odpověď na aktivní hru hostů.

 

Hudlice se nemohly nastartovat k jejich standardnímu výkonu a za soupeřem zaostávaly. K velkému zlomu došlo ve 29. minutě, kdy došlo k ošklivému zranění hostujícího Tomáše Šebka, pro kterého přijela i záchranná služba. Od této chvíle se hra vyrovnala a Hudlice začaly napadat i branku hostí.

 

Druhý poločas se odehrával ve stejném bojovném stylu, kdy oba celky celoplošnou a náročnou hrou se snažili vytvořit brankovou šanci. Za zmínku stojí asi jediná velká šance hudlického V. Sklenáře, který neukázal jeho umění a jen hlavou trefil stojícího brankaře.

 

Všeradice ač byly skutečně lepším celkem si nevytvořily jedinou brankovou šanci a proto remíza je spravedlivá.



Sestavy


SK Hudlice
V. Sklenář [-] - L. Bergman [-] , D. Kostka [-] (73. J. Zíma [-] ) , L. Forejt [-] , J. Červenka [-] , V. Sklenář [-] , T. Bergman [-] , D. Markvart [-] , M. Klán [-] , J. Vostárek [-] , M. Berner [-]

FK Všeradice 1932
M. Nájemník [-] - J. Bouček [-] , D. Černý [-] , L. Lenkvík [-] , J. Kácha [-] , J. Suchý [-] , M. Bábela [-] , J. Suchý [-] , M. Kulhavý [-] , T. Šebek [-] (29. P. Jakoubek [-] ) , L. Hruška [-]

ŽK: 24. J. Vostárek - 77. O. Silbernágl , 79. D. Černý , 85. M. Kulhavý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KAREŠ Miroslav - HÁJEK Jaroslav (N), LOJÍN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů