0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bousov obral Pšovku o body


Branky


6

Dolní Bousov přivítal v 25.kole vedoucí celek Pšovku Mělník. Pšovka Mělník za posledních 17 kol ztratili body teprve potřetí, stejně jako v Divišově bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu patřil hostům

Hosté se prezentovali hned od úvodu aktivně a první střelu na branku musel vyrazit brankář Gereg. Poté se ocitl v příležitosti Keszeg, ale minul. Vzápětí dvakrát po sobě střílel Bělík, ale Čížek byl připraven. V závěru první půle zahrozili hosté,první střelu tečoval Klíma do břevna, podruhé hostující Šára postupoval sám na brankáře, ale minul a ve 39.minutě Šmíd trefil břevno.

Vyrovnanější druhý poločas

Hned po přestávce se pokoušeli hosté překvapit Gerega a překonat ho lobem, ale míč skončil nad. Po delší odmlce šancí nastřelil v 70.minutě Šmíd opět břevno. Ke konci utkání se ocitl v šanci Keszeg, ale jeho hlavička mířila nad. Hostující Miřatský minul a při druhé šanci výborně zareagoval Gereg a střelu vytlačil na roh.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub, trenér: Doma si věříme, že dokážeme dostat soupeře pod tlak a ani proti prvnímu mužstvu jsme nebetonovali. Hodně nám pomůže na prostředku Zdeněk Bělík, který podrží míč a víme, že to přes něj můžeme hrát a tlačit se do zakončení.

FK Pšovka Mělník
Jan Studený, trenér: Nebudu říkat, že je pro nás bod ztráta. Zápas byl herně vyrovnaný, ale šancí jsme měli na tři body dost. Domácí toho tolik neměli, vzadu jsme je dokázali pokrýt.



Sestavy


Dolnobousovský SK
R. Gereg [-] - T. Šolc [-] , J. Hrdý [-] , F. Klíma [-] , M. Polák [-] - J. Stejskal [-] (73. M. Merva [-] ) , Z. Bělík [-] , T. Honc [-] - A. Pavliš [-] (86. L. Holub [-] ) , J. Keszeg [-] (90. J. Dorotík [-] ) , O. Klíma [-] (27. J. Šolc [-] )

FK Pšovka Mělník
V. Čížek [-] - J. Pokorný [-] (77. R. Miřatský [-] ) , R. Šmíd [-] , P. Šára [-] (81. J. Chytil [-] ) , J. Šimandl [-] , M. Havel [-] , R. Dvorný [-] (74. L. Rypka [-] ) , R. Beneš [-] , J. Mihalík [-] , J. Studený [-] , D. Grabmüller [-]

ŽK: 62. F. Klíma , 68. T. Šolc .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mrázek Radek - KUBEČKA Matěj, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Jaroslav Havlát
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů, domácí sice posílili, ale myslím si že to na vedoucí tým stačit nebude, každopádně to bude zajímavý zapas. 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: remíza