2:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Falta sestřelil hattrickem Záryby


Branky


30. D. Hrčka , 40. J. Toml - 10. O. Klíma , 13. M. Falta , 20. M. Falta , 93. M. Falta
8

Ve 22.kole přivítaly Záryby na své půdě Dolnobousovský SK, který chtěl odčinit domácí prohru proti Luštěnicím. Zato Záryby si chtěli spravit chuť po minulé prohře s vedoucí Pšovkou od které vyfasovaly neoblíbeného bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí to nevzdali

V úvodu utkání vznikly na obou stranách náznaky šancí s nepřesným zakončením. V 10.minutě využil špatné přihrávky brankáři od domácího obránce Ondřej Klíma, míče se chopil, udělal kličku brankáři a snadno skóroval - 0:1. Za 3 minuty poslal Bělík krásným pasem do samostatného úniku Faltu, který využil příležitosti - 0:2. Hezkou fotbalovou akci předvedly hosté, kdy Pavliš poslal přihrávku do vápna, tam jí Bělík přeběhl a za ní nabíhající Falta poslal míč pod břevno - 0:3. Zdálo se, že domácí budou zralý na ručník, ale opak byl pravdou. Ve 30.minutě hosté ztratili míč, ten e dostal k Hrčkovi a překonal Sýkoru - 1:3. Krátce před koncem prvního poločasu se zárybský Toml uvolnil po autovém vhazování a vstřelil branku - 2:3. Takto skončil oku zajímavý první poločas a sliboval zajímavou podívanou do druhé půle.

Pojistka až v nastavení

Do druhého dějství vstoupily možná překvapivě lépe hosté a střely Bělíka, Šolce a Stejskala byli zablokovány. V 71.minutě postupoval sám na brankáře Falta, ale trefil pouze jeho nohy. Domácí měli příležitost vstřelit gól z několika slibných trestných kopů, ale ani jeden neměl potřebné parametry ke skórování. Poté Šolc mířil pouze do boční sítě. Diváci se dočkali branky až v nastaveném čase, kdy Matěj Falta si našel odražený míč ve vápně a zkompletoval svůj hattrick a uzavřel skóre dnešního zápasu na 2:4.



Sestavy


TJ Sokol Záryby
D. Panzner [-] - P. Strniště [-] (62. V. Bojkovič [-] ) , F. Šašek [-] , J. Krajíček [-] (56. F. Mareček [-] ) , J. Toml [-] , L. Procházka [-] (62. J. Formánek [-] ) , D. Hrčka [-] , L. Carmine [-] (56. D. Stanislav [-] ) , D. Ploc [-] , J. Schütz [-] , M. Školák [-] (67. D. Valeš [-] )

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - J. Hrdý [-] , M. Horák [-] , J. Stejskal [-] - J. Kasal [-] (86. L. Zvěřina [-] ) , Z. Bělík [-] , A. Pavliš [-] (92. M. Kubišta [-] ) , F. Klíma [-] - M. Falta [-] , J. Keszeg [-] , O. Klíma [-] (46. J. Šolc [-] )

ŽK: 76. F. Šašek - 66. J. Šolc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kovář Otto - MRÁZEK Radek, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Slavomír Vála
Tip experta: výhra hostů

Bousov si spraví chuť vítězstvím v Zárybech 2:0.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza