Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průhonice se rozjely až ve druhém poločase a jasně vyhrály


Branky


8

FC Mělník přivítal ve 22.kole Spartak Průhonice, který před Velikonocemi naděloval Jesenici. Průhonice se chtěli dotáhnout na vedoucí tým po dopoledním zaváhání Pšovky. Zato FC Mělník po minulé výhře nad Rejšicemi doufal, že si v tomto zápase připíše alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Domácí šli do zápasu ve velmi osekané sestavě bez 6 hráčů z různých důvodů a tak dostali prostor dorostenci. V této sestavě trenér Liška naordinoval jasnou taktiku. Zhustit hřiště a zodpovědně bránit a vyrážet do brejkových situací, což se jim dařilo, jen pro domácí bohužel žádnou nevyužili gólově. „Po prvním poločase jsme si v kabině řekli že takhle musíme pokračovat a soupeř znervozní a šance přijdou a opak byl pravdou,“ shrnul  trenér FC Mělník Jan Liška.

 

 

 

 

Průhonice předvedla pořádnou jízdu

Do druhého dějství vstoupily Průhonice skvěle. V 51.minutě se trefil poprvé Jemelík, za další 2 minuty se opět trefil Jemelík a hosté byli při chuti. Poté se trefil dvakrát po sobě Neuberg a výsledek už začínal vypadat hrozivě. Do konce utkání přidali branku ještě Souček a Špaček a Průhonice si nakonec odvezly pohodlné vítězství za produktivní druhý poločas, kdy doslova přejely Mělník.

 



Ohlasy k zápasu


FC Mělník
Jan Liška, trenér: První poločas na jedničku a druhý bohužel tragédie bohužel. Problém byl že jsme se soupeřem chtěli hrát otevřený fotbal a při hráčské kvalitě Průhonic to byla naše smrt. Nemáme bohužel dostatečně široký a kvalitní kádr, povzdechl si trenér Liška.




Sestavy


FC Mělník
D. Lomský [-] - J. Voves [-] (64. J. Pudil [-] ) , P. Brůža [-] (73. F. Radomil [-] ) , T. Douděra [-] , R. Harbich [-] , D. Liška [-] , D. Válek [-] , V. Antoš [-] , S. Vála [-] (80. J. Resutík [-] ) , V. Volf [-] , J. Mikula [-]

Spartak Průhonice
M. Štika [-] - J. Štěpnička [-] (35. T. Souček [-] ) , M. Bureš [-] (43. P. Melíšek [-] ) , D. Bereš [-] (70. L. Mezei [-] ) , J. Frohna [-] , J. Neuberg [-] , P. Hochman [-] , Z. Jemelík [-] (78. Z. Špaček [-] ) , T. Bábovka [-] , P. Kotýnek [-] , J. Vosátka [-]

ŽK: 15. S. Vála , 90. J. Mikula - 78. Z. Špaček , 83. T. Souček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - BENÁK Petr, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Slavomír Vála
Tip experta: remíza

Pro nás hrozně těžký zápas, ale věřím že když jsme vyhráli v Rejšicích, tak uděláme nějaký bod i s Průhonicemi 2:2

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů