Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokoleč dodržela normu vstřelených gólů


Branky


8

Čáslav, která zajížděla v prvním jarním kole na půdu Průhonic schytala debakl a v prvním jarním domácím utkání přívítala Sokoleč, která v prvním jarním kole zvítězila na domácí půdě proti Dolnímu Bousovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup do zápasu

Čáslav po nevydařeném prvním zápase chtěla odčinit debakl a na domácím hřišti bodovat proti silné Sokolči a veděli, že je nečeká nic lehkého. Vstup do utkání domácím bohužel nevyšel a už ve 4.minutě se Provazník prosadil. Sokoleč se tímto gólem dostala do pohody a po necelé půlhodině hry zvyšoval vedení Sokolče ranou ze střední vzdálenosti Tomáš Svoboda. 

Čáslav zlepšila výkon, ale to nestačilo

Čáslav ve druhém poločase zlepšila svoji kombinaci a to vyústilo ke snížení o které se postaral Čuchal. Ihned po rozehrávce udělali Čáslavští hráči chybu ve středu pole a do otevřené obrany se dostal druhý ze Svobodů, přesněji Lukáš a zařídil tak, že Sokoleč opět odskočila na rozdíl dvou branek. Čáslav v tuto chvíli byla lepším týmem, přehrávala Sokoleč a vytvářela si slibné příležitosti, které neřešily správně a nemohlo tak dojít ke zdramatizování výsledku. Místo zmiňovaného zdramatizování, ale přišlo navýšení vedení, které zařídil Snop a Javorek krátce po sobě. Kosmetickou úpravou výsledku byl ještě v posledních vteřinách zápasu gól Nováka.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav B
Lukáš Jirků, trenér: Myslím si, že výsledek, kdy jsme inkasovali pět branek, je pro nás příliš krutý a nezasloužili jsme si jej. Nutno uznat, že soupeř vstřelil dva krásné góly, kterými si dost pomohl. My se teď budeme muset soustředit na další utkání, kdy nás čeká soupeř ze spodních pater tabulky.

SK Sokoleč
Jan Hlavatý, trenér: Ačkoli vypadá výsledek jednoznačně pro nás, tak to bylo docela vyrovnané utkání, soupeř byl kvalitní a moc nám toho nedovolil.



Sestavy


FK Čáslav B
J. Beran [-] - A. Chábera [-] , V. Klepal [-] , M. Kurka [-] , T. Havrda [-] , J. Čuchal [-] , J. Strnad [-] , M. Čáp [-] , M. Kubín [-] , O. Trekoval [-] , D. Dastych [-]

SK Sokoleč
M. Shokodko [-] - M. Trumpus [-] , T. Svoboda [-] , J. Provazník [-] , T. Javorek [-] , L. Svoboda [-] , T. Kozel [-] , T. Skokan [-] , R. Fink [-] , M. Dymeš [-] , D. Snop [-]

ŽK: 38. V. Klepal , 49. M. Kurka , 80. M. Čáp - 31. J. Provazník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LAMBEV Marek - ŠMEJKAL Jiří, HOFFMANN František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Josef Resutík
Tip experta: výhra hostů

Sokoleč zažívá skvělou sezónu a Čáslav je v tom nezastaví. 4:1 pro Sokoleč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

V tomto zápase bude mít Čáslav nabito z lavičky A-týmu a pro to volím remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích