Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Povltavské FA si v posledním zápase zastřílela proti Sokolu Nespeky


5

Hráči rezervy Povltavské FA v posledním zápase remízovali s Posázavanem Poříčí nad Sázavou. Hráči Nespek zvítězili proti rezervě Českého Brodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5 branek v prvním poločase

Hráči domácího celku rezervy Povltavské Fotbalové Akademie vstoupili do zápasu lépe a už v 8. minutě šli do vedení 1:0. Gól vstřelil Matěj Tomanec. Byla to velmi kuriózní branka. Po rohovém kopu přišla hlavička domácích a následně horní tyč Drážkovi, branky míč se dostal zpět k domácím a přišel povedený pokus o nůžky, který hostující brankář Drážek nepustil do branky, ale míč jen vyrazil,našel si ho Matěj Tomanec a usměrnil ho do branky. Hosté dokázali vyrovnat na 1:1 ve 32. minutě, když se prosadil Josef Petlička, kterého vyslal průnikovou přihrávkou Jakub Bredler a Petlička si poradil s vybíhajícím brankářem. Domácí si však záhy vzali vedení zpět. Na 2:1 dal ve 35. minutě znovu gól Matěj Tomanec. Třešňák mu prostrčil míč tak, že se ocitl sám před brankářem a tuto šanci zužitkoval. Ve 38. minutě se povedlo domácím zvýšit na 3:1. Gólově se prosadil Kyrylo Nazarenko, který mířil přesně po zpětné přihrávce. Závěr prvního poločasu patřil hostujícímu týmu a znovu se dostali na dostřel. Na 3:2 snížil hlavou ve 44. minutě Martin Burian.

4 branky domácích

Domácí šli do druhého poločasu s jednobrankovým vedením, ale kdyby byli pečlivější při bránění na konci prvního poločasu, mohl být jejich náskok větší. Mohli si však dovolit obdržet gól, když jsou schopni jich vstřelit více než soupeř. Už od 55. minuty začali domácí navyšovat své vedení. Matěj Tomanec zkompletoval hattrick, 4:2. Následně z penalty zvýšil na 5:2 Kyrylo Nazarenko v 61. minutě a o dvě minuty později v 63. minutě navýšil domácí vedení Nikita Khrolenok na 6:2, který šel sám na brankáře, udělal mu kličku a zakončoval do prázdné brány. Následně v 86. minutě přidal poslední gól domácích na 7:2 Ladislav Obermajer. Hostující hráči TJ Sokolu Nespeky dokázali alespoň snížit na 7:3. V 88. minutě skóroval Martin Pohořelý. Domácí sice třikrát inkasovali, ale dokázali skórovat hned sedmkrát. 

 

 

 



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie B
L. Vašák [-] (74. M. Kotrba [-] ) - K. Nazarenko [-] , M. Matoušek [-] , L. Novák [-] , B. Rudavskyi [-] , M. Tomanec [-] (61. P. Nerad [-] ) , N. Khrolenok [-] (66. L. Obermajer [-] ) , P. Tlustý [-] (66. V. Makarchuk [-] ) , D. Dvořák [-] , L. Hanč [-] , L. Třešňák [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - M. Burian [-] , L. Maršoun [-] (29. M. Pohořelý [-] ) , J. Petlička [-] , L. Hronek [-] , A. Konopisky [-] , D. Pešta [-] (22. P. Rublič [-] ) , R. Vojkůvka [-] (74. J. Kouřimský [-] ) , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , V. Sysel [-] (46. Š. Hamajda [-] )

ŽK: 61. J. Bredler .
Hráči zápasu: M. Tomanec .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Vlk Miroslav - NEHASIL Karel, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích