Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2022 18:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbradský Roman Herzán v 91. minutě zkompletoval hattrick a rozhodl tím v zápase s Komárovem


Branky


5

Domácí fotbalisté zvládli před tímto zápasem zvítězit čtyřikrát v řadě. Komárov v posledním kole zdolal oslabenou Hřebeč a tak se dal očekávat vyrovnaný průběh utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herzán poslal domácí do vedení

Začátek zápasu lépe uchopili domácí fotbalisté, kterým se povedlo v 7. minutě vystihnout špatnou rozehrávku hostujícího stopera Vaníčka a následně se pomocí dvou přihrávek dostal Roman Herzán před brankáře a bez větších problémů svou šanci proměnil v gól na 1:0. Po brance, která poslala domácí do vedení se tlačili do zakončení a vyrovnání hostující hráči Komárova. A vyrovnání přišlo ve 21. minutě, když se po centru z pravé strany prosadil hlavou Jakub Vaníček a odčinil tak svou bídnou rozehrávku, která vedla k prvnímu gólu. Do poločasu se již ani jednomu z týmů nepovedlo vstřelit branku a tak první pětačtyřicetiminutovka skončila na obou stranách shodně po jedné brance. 

Druhý poločas byl o poznání gólovější

Do druhého poločasu nastoupili oba celky v podobné náladě, protože se začínalo od nuly. Lepší první polovinu druhého poločasu však měli domácí fotbalisté Bohemie Poděbrady. Hosté inkasovali v 59. minutě, a znovu to bylo po chybě v rozehrávce v zadních řadách. Scénář byl v podstatě stejný, míče se zmocnili domácí a Roman Herzán skóroval, 2:1. Zanedlouho v 63. minutě přidal branku Matěj Novotný a domácí už vedli 3:1. Tentokrát domácí skórovali z rychlého protiútoku. Hosté však poslední zápas sezóny nevzdali a bojovali dál a to se jim vyplatilo, v 81. minutě snížil na 3:2 Karel Vajs, který se trefil po vráceném míči před branku a hosté získali větší naději na úspěch. V 83. minutě se jim podařilo dokonce vyrovnat, když vsítil gól Adam Vokáč, který byl připraven na centr na zadní tyči a přesně ho uklidil do brány. Vše však rozhodnul ve prospěch domácích v tomto zápase bezchybný Roman Herzán, který tímto gólem z 91. minuty zkompletoval hattrick. Zkušeně obešel brankáře a zasunul míč do prázdné branky. 

 

 

 

 



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - Z. Orestis [-] (68. D. Schulz [-] ) , O. Martínek [-] , O. Bora [-] , R. Herzán [-] , M. Novák [-] , O. Hněvsa [-] , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , V. Uher [-] , J. Voříšek [-]

FK Komárov
L. Altman [-] (46. L. Vaníček [-] ) - M. Hlavatý [-] , L. Kaufman [-] , J. Vaníček [-] - J. Šubert [-] (52. P. Štych [-] ) , T. Srp [-] (67. A. Peták [-] ) , T. Březina [-] , D. Klimeš [-] (73. A. Vokáč [-] ) - K. Vajs [-] , J. Mojdl [-] , A. Vokáč [-] -

ŽK: 63. O. Martínek , 63. O. Bora - 43. M. Hlavatý , 67. T. Březina .
Hráči zápasu: R. Herzán .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích