Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Dobrovice deklasovali 8 góly B tým Vlašimi


Branky


5

Dobrovičtí neměli daleko k prvnímu místu, ale nezvládli klíčové duely v závěru soutěže a prohráli třikrát v řadě. Následně se vrátili na vítěznou vlnu a v posledním kole remízovali. Vlašimská rezerva porazila v předposledním kole Velim 4:0, ale v tomto zápase byli favorité domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

6 branek v prvním poločase

Už od samého začátku se v tomto zápase na nic nečekalo. Domácí vstoupili do zápasu aktivně a po zásluze šli už v 6. minutě do vedení 1:0, když vstřelil branku domácích Jakub Novák. Netrvalo dlouho a domácí se prosadili znovu. V 11. minutě přidal branku na 2:0 Radek Tomíček, po centru z pravé strany si našel míč a z blízkosti nemohl minout. Následně se však hostujícím hráčům rezervy Vlašimi podařilo snížit na 2:1. V 16. minutě vstřelil branku hostí Matěj Pajk, Jakub Toupal vyslal Pajka a ten míč přehodil přes vybíhajícího brankáře Bartoše a rozvlnil síť. Domácí fotbalisté však nenechali nic náhodě a do konce poločasu přidali hned 3 branky. První z nich na 3:1 padla v 33. minutě a jejím autorem byl už po druhé v zápase Jakub Novák. Další gól na 4:1 vstřelil v 39. minutě střelec druhého gólu Radek Tomíček. Prosadil se hlavou poté, co domácí rozehráli roh na krátko a centr do vápna poslal Filip Kořínek. V úplném závěru prvního poločasu zkompletoval hattrick Jakub Novák, který ve 45. minutě, když domácí rozehráli standartní situaci ze zajímavé pozice na krátko a Novák mířil přesně k tyči, 5:1.

Hattrick zkompletoval i Tomíček

Do druhého poločasu si domácí fotbalisté přinesli velmi pohodlné čtyřbrankové vedení a podle průběhu zápasu o vítězi nebylo pochyb. Domácí však nepřestali střílet góly ani v poločase druhém a dali soupeři pěknou nadílku. Nejprve v 75. minutě dal gól na 6:1 Radek Tomíček a dovršil tak svůj hattrick. Jakub Novák překonal brankáře a připravil míč před prázdnou branku. Tomíčkovi zbývalo překonat jen brankáře a to se mu povedlo. V 79. minutě přidal Martin Korec gól na 7:1. Zakončoval do prázdné branky a z této pozice nemohl neproměnit jeho šanci v gól. Na konečných 8:1 dal v 90. minutě svým čtvrtým gólem Radek Tomíček. Domácí si tak smlsli na soupeři a vstřelili mu hned 8 gólů a ukončili sezónu stylově. 



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] (47. D. Machů [-] ) - V. Pečínka [-] , R. Tomíček [-] , M. Volf [-] (22. M. Korec [-] ) , F. Vrána [-] (58. M. Novotný [-] ) , M. Sedláček [-] (47. J. Kocmich [-] ) , L. Kučera [-] (58. J. Černý [-] ) , J. Novák [-] , F. Kořínek [-] , M. Sedláček [-] , D. Zelinka [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - J. Toupal [-] , M. Blažek [-] , O. Cettl [-] , F. Zvára [-] , M. Lapáček [-] (68. L. Smetana [-] ) , M. Pešek [-] (46. J. Žirovnický [-] ) , K. Houdek [-] , M. Pajk [-] (63. V. Houda [-] ) , J. Fialka [-] , D. Vlasák [-]

ŽK: 41. F. Vrána , 53. D. Zelinka , 72. M. Novotný - 13. D. Vlasák , 85. M. Blažek .
Hráči zápasu: R. Tomíček , J. Novák .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: PALEK Michal - MIKLÁŠ Libor, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích