Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku o deseti brankách zvládla lépe domácí Kosoř v zápase proti AFK Tuchlovice


6

Kosoř nedokázala zvítězit už čtyři utkání v řadě a poslední 3 zápasy byly porážky. Tentokrát čekal domácí fotbalisty Kosoře soupeř, který podlehl Polabanu Nymburk v posledním kole, ale předtím zvítězil rezervu Vlašimi i Klíčany. Tuchlovičtí byli v zápase drobným favoritem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slunéčko se trefil hned dvakrát

Do první větší šance se dostali hostující hráči ve 3 minutě, ale hvizd rozhodčího správně situaci přerušil. Následně ve 4. minutě hrozili domácí po autovém vhazování z levé strany, ale míč nemířil mezi tři tyče. V 5. minutě se musel natáhnout po střele hostí domácí brankář Vít Blahovec a míč vyrazil na roh. Ve 21. minutě přišla první branka utkání, kterou vstřelili domácí hráči. Po dlouhém autovém vhazování propadl míč až na úroveň penalty, kde si míč našel Jakub Slunéčko a svou střelou poslal domácí do vedení 1:0. Hosté měli velkou šanci na vyrovnání ve 38. minutě, kdy po standartní situaci Blahovec neudržel míč a dostali se k němu hosté, následná střela však skončila vysoko nad brankou. Do poločasu se povedlo domácím vstřelit ještě branku na 2:0. Ve 40. minutě přidal svůj druhý gól v utkání Jakub Slunéčko. Tomáš Vladyka mu připravil přihrávku mezi obránce a Slunéčko se svou střelou z první nemýlil. Domácí tak velmi dobře zvládli první poločas, ve kterém vstřelili dvě branky. 

8 gólů v druhém poločase

Hosté vstoupili do druhého poločasu s dvougólovým mankem. Druhý poločas začal však velmi divoce a skóre se častokrát měnilo. Po změně stran už v 53. minutě padla první branka a padla do sítě domácích. Na 2:1 snížil Václav Kraus. Ten si našel odražený míč na vápně a svou střelou vrátil svůj tým do zápasu. Netrvalo dlouho a hosté srovnali na 2:2. V 55. minutě se sice hosté nedokázali prosadit na dvakrát hlavou, ale Ivan Baratynskyy si našel míč a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí tak během pár minut ztratili dvoubrankové vedení. Dostali se však zpět do vedení v 57. minutěDavid Bujnovský se prosadil na 3:2 na zadní tyči, po dlouhém míči do levé strany a následné přihrávce před branku. Obránce i brankář byli na tuto přihrávku krátcí a tak Bujnovský uklízel do prázdné branky. V 63. minutě přidal David Bujnovský svou druhou branku v zápase na 4:2. Jakub Jaroš v 64. minutě přečetl domácí rozehrávku a po následném centru z pravé strany zakončoval na zadní tyči Michal Cabejšek a snížil na 4:3. Domácí si v divoké druhé půli už nenechali znovu vzít vedení a v 70. minutě na 5:3 navýšil Milan Černý. Hosté se však nevzdali a v 85. minutě snížili na 5:4. Gólově se prosadil znovu Ivan Baratynskyy, který svou střelou na zadní tyč překonal domácího brankáře. Milan Černý však nedopustil, aby byl zápas přespříliš dramatický a v 90. minutě vzal hostujícímu celku všechny naděje svou brankou na konečných 6:4. Domácí tak zvládli lépe přestřelku a brali tři body. 

 

 



Sestavy


Kosoř
V. Blahovec [-] - D. Bujnovský [-] , M. Černý [-] , A. Janoušek [-] , M. Nehoda [-] , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] , T. Vladyka [-] , J. Hrubý [-] (88. M. Šerák [-] ) , J. Vampola [-] , M. Brož [-]

AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - J. Jaroš [-] , V. Kraus [-] , M. Žahour [-] (75. M. Vaigl [-] ) , M. Tóth [-] , M. Kedroň [-] , M. Cabejšek [-] , M. Brnovják [-] , J. Kubů [-] , Š. Procházka [-] (46. I. Baratynskyy [-] ) , O. Pilař [-]

ŽK: 22. M. Brož , 65. M. Černý .
Hráči zápasu: D. Bujnovský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Asník Daniel - BROŽEK Tomáš, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza