M. Azilinon 62. (p.)
M. Azilinon 68.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí nad Sázavou srovnalo v druhém poločase, Azilinon vstřelil 2 góly


Branky


62. M. Azilinon (p.) , 68. M. Azilinon - 16. L. Třešňák , 57. V. Makarchuk (p.)
6

Hráči domácího Posázavanu Poříčí nad Sázavou neprohráli už 6 zápasů v řadě a v posledním kole porazili Komárov. Hráči rezervy PFA porazili v posledním kole vysoko 4:1 B tým Českého Brodu, ale v předešlém kole podlehli Komárovu 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třešňák poslal hosty do vedení

Dal se očekávat velmi vyrovnaný průběh utkání, oba celky jsou kvalitativně na podobné úrovni ať už z pohledu posledních výsledků nebo výkonnosti. Vstup do utkání se povedl lépe hostujícímu celku. Domácí hráči Posázavanu Poříčí nad Sázavou sice hrozili z rychlých přechodů do útoku, ale hráči rezervy Povltavské Fotbalové Akademie šli do vedení v 16. minutě, poté co Nikita Khrolenok poslal vysoký míč do vápna a domácí obránce ho odhlavičkoval pouze na hranici vápna, kde stál připravený Lukáš Třešňák, míč si zpracoval a střelou pozemi k levé tyči překonal domácího brankáře Aleše Tlamichu, 1:0. Ve 26. minutě měli hosté obrovskou šanci na zvýšení skóre, po centru z levé strany domácí obrana odvrátila míč pouze na kopačky hostí, ale těm se nepodařilo dotlačit míč do brány a domácí obránci míč odvrátili. Hosté udrželi své vedení a poločas tak skončil lépe pro hostující tým. 

 

 

Domácí se vrátili do zápasu

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Měli obrovskou šanci na zvýšení náskoku, když ve 47. minutě Lukáš Třešňák po levé straně navedl míč a posílal přihrávku před branku, kde byl připravený Nikita Khrolenok, ale nedokázal prostřelit blokující obránce a připraveného brankáře a tak skóre zůstalo stejné. Domácí se následně dostávali do tlaku a vypracovávali si šance na srovnání skóre. To se jim však nepovedlo a přišla další rána. Byl nařízen pokutový kop pro hostující celek. Penaltu si vzal na starosti v 57. minutě Vladyslav Makarchuk a proměnil na 0:2. Domácí se však nevzdali a dokázali se vrátit zpět do zápasu. Pokutový kop byl nařízen o pár minut později i na druhé straně a v 62. minutě ho proměnil Michael Azilinon1:2. A netrvalo dlouho a v 67. minutě vyrovnal na 2:2 svým druhým gólem v zápase Michael Azilinon. Domácí tak předvedli perfektní comeback a dokázali zápas srovnat. Následně však přišla další komplikace pro domácí. V 76. minutě dostal druhou žlutou kartu v zápase domácí Petr Galuška a viděl tak červenou kartu a tak domácí dohrávali v oslabení. V zápase už další branka nepadla a tak zápas skončil remízou 2:2. 

 



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - P. Galuška [-] , Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , F. Majer [-] , A. Dumský [-] , J. Jírů [-] (74. L. Říha [-] ) , P. Pohorský [-] (78. J. Greš [-] ) , M. Azilinon [-] , J. Baštýř [-] (59. D. Rejhon [-] ) , K. Vacek [-]

Povltavská Fotbalová Akademie B
L. Vašák [-] - L. Novák [-] (66. J. Hromádka [-] ) , A. Lanc [-] (46. M. Matoušek [-] ) , Š. Těžký [-] , B. Rudavskyi [-] , M. Tomanec [-] , N. Khrolenok [-] (86. D. Dvořák [-] ) , P. Tlustý [-] , V. Makarchuk [-] , L. Hanč [-] (59. K. Nazarenko [-] ) , L. Třešňák [-]

ŽK: 56. Z. Hašek , 60. P. Galuška , 85. D. Rejhon - 58. B. Rudavskyi , 63. L. Novák , 85. N. Khrolenok , 85. K. Nazarenko . ČK: 76. P. Galuška .
Hráči zápasu: M. Azilinon .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: BENEŠ Jan - LEŠKA Martin, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích