Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 10:30

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

6.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

6.0

Mojdl vstřelil hattrick a Komárov tak porazil Hřebeč


Branky


21. J. Mojdl (p.) , 43. J. Mojdl , 77. J. Mojdl
7

Hřebeč nepoznala hořkost porážky už 5 kol v řadě. Komárov naopak prohrál v posledním kole proti Posázavanu Poříčí nad Sázavou a i přes to že hrál Komárov doma, tak byl mírným outsiderem, ale dalo se očekávat velmi fotbalové a atraktivní utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě trefy Mojdla

Hosté nepřijeli úplně v plné sestavě a po pohárovém vítězství měli domácí velkou šanci, na to aby pohárového mistra obrali o body. Domácím se podařil první poločas a nejvíce se povedl Janu Mojdlovi, který se prosadil proti velmi silnému soupeři v první pětačtyřicetiminutovce hned dvakrát. Poprvé rozvlnil sít z pokutového kopu ve 21. minutě, když hostující brankář Petr Kabele šel na druhou stranu a Jan Mojdl poslal domácí Komárov do vedení 1:0. Druhý gól vstřelil Jan Mojdl v úplném závěru prvního poločasu a to ve 43. minutě. Nutno podotknout že branka to byla velmi povedená. Mojdl viděl vysoko postaveného brankáře hostujícího celku a z dálky napřáhl ke krásné střele. Míč zapadl do branky dokonale a tato chytrá střela znamenala vedení domácích 2:0

Hattrick Jana Mojdla

První poločas zvládli domácí hráči Komárova velmi dobře a po dvou brankách Jana Mojdla si odnesli dvoubrankové vedení do druhého poločasu, ve kterém mohli být mnohem klidnější než soupeř. Bylo znát na hostujícím týmu, že nenastoupil v plné sestavě a otočení skóre zápasu nebylo moc pravděpodobné. Byl to Mojdlův den. V 77. minutě se mu povedlo zkompletovat hattrick. Byl zcela osamocený na zadní tyči ve vápně, dostal centr a prostřelil hostujícího brankáře střelou mezi nohy a Kabele kapituloval už po třetí. Domácí si uhlídali tříbrankový náskok až do konce utkání a tento zápas zvládli velmi dobře. Hřebeč naopak nenašla síly ani na snížení a v oslabené sestavě nestačila na domácí Komárov.



Počet diváků: 134. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - ZUSKIN Petr, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 6. 2022 12:38
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza