K. Vacek 29.
M. Azilinon 83. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí nad Sázavou si poradilo doma s Komárovem!


Branky


29. K. Vacek , 83. M. Azilinon (p.) - 86. T. Březina
6

Posázavan Poříčí nad Sázavou prožívá v posledních kolech povedenou sérii bez prohry. Hráči tohoto týmu neprohráli už 5 utkání v řadě a dalším soupeřem, který jim stál v cestě byl Komárov. Komárov si v posledním zápase připsal vysoké vítězství 6:1 nad rezervou Povltavské FA a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení

Zápas byl od prvních minut vyrovnaný a ani jeden z týmu nechtěl udělat chybu. Hosté se postupem času začali dostávat do herní převahy, ale nepřesnost ve finální a předfinální fázi jim bránila ve vstřelení branky. Ve 29. minutě si vzal na starost volný přímý kop ze zajímavé pozice domácí střelec Azilinon a mířil přímo na branku, před hostujícím brankářem Lukášem Altmanem míč skočil a nedokázal ho zkrotit a tak míč jen vyrazil před sebe, kde už na dorážku čekal připravený Karel Vacek a poslal domácí Posázavan do vedení 1:0. Do poločasu hosté nedokázali na tuto branku odpovědět a tak po vyrovnaném prvním poločase šli domácí do šaten s jednobrankovým náskokem. 

Azilinon rozhodl zápas

Do druhého poločasu nastupovali hostující hráči s jednogólovým mankem a pokud chtěli v zápase bodovat, museli k výkonu z prvního poločasu něco přidat. A začali druhý poločas aktivně. Byli to však domácí, kdo byl v druhém poločase nebezpečnější a hrozil více. Po aktivním vstupu hostí do druhého poločasu se hra vyrovnala a byl to především boj o střed hřiště. Čas pro hostující tým neúprosně běžel a v 83. minutě přišla další rána. Po faulu ve vápně na Azilinona přišel pokutový kop. Sám Michael Azilinon si míč vzal a z penaltového puntíku proměnil na 2:0. Hosté to však nezabalili a v 86. minutě snížil na 2:1 Tomáš Březina. Více však už hosté nestihli a tak po vyrovnaném zápase nakonec byli šťastnější domácí fotbalisté Posázavanu Poříčí nad Sázavou, kteří si uhlídali vedení až do poslední minuty. 



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - P. Havlíček [-] (74. L. Balata [-] ) , P. Galuška [-] , Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , L. Říha [-] , J. Jírů [-] , L. Vaculík [-] (19. P. Pohorský [-] ) , M. Azilinon [-] , J. Baštýř [-] (68. F. Majer [-] ) , K. Vacek [-]

FK Komárov
L. Altman [-] - F. Mizera [-] , J. Vaníček [-] , M. Hlavatý [-] , L. Kaufman [-] - P. Štych [-] , D. Klimeš [-] (65. T. Březina [-] ) , A. Vokáč [-] (86. J. Šubert [-] ) , T. Srp [-] - K. Vajs [-] , A. Vokáč [-]

ŽK: 30. V. Peroutka , 54. J. Baštýř - 44. F. Mizera , 87. T. Srp .
Hráči zápasu: M. Azilinon .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích