Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Polabanu Nymburk porazili domácí AFK Tuchlovice


Branky


6

Hráči Tuchlovic šli do tohoto zápasu po dvou vítězstvích a to, když porazili Klíčany a následně rezervu Vlašimi. Naopak hráči Polabanu Nymburk šli do zápasu po dvou porážkách a to z minulého kola z derby a předešlého kola proti Hřebči. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hobík poslal hosty do vedení

Hostujícímu celku se povedlo jít do rychlého vedení 0:1. Už v 5. minutě poslal hostující Polaban Nymburk do vedení Petr Hobík. To znamenalo pro hosty velmi dobrou výchozí pozici do toho utkání. Domácí Jakub Jaroš však do konce prvního poločasu zvládnul vyrovnat na 1:1. A to svou trefou ze 32. minuty. Tento střelec tak hostujícímu Polabanu ujmul dobrý vstup do zápasu a otočil momentum na stranu domácího celku Tuchlovic. Tuchlovičtí ani hostující hráči Polabanu Nymburk však nedokázali do konce první půle skórovat a tak se rozešli po poločase shodně za nerozhodného stavu 1:1. 

Dvougólový Ruszó

Druhý poločas nabídl divákům více branek než ten první. Druhý poločas začínal však po vyrovnaném prvním poločase, který skončil 1:1. Druhý poločas stejně jako ten první začal lépe pro hostující hráče Polabanu Nymburk. Už po 5 minutách druhé půle vrátil hostujícímu celku vedení v 50. minutě Jan Ruszó, trefil se na 1:2. Netrvalo dlouho a právě střelec druhé branky hostujícího celku Jan Ruszó se trefil i po druhé. Tentokrát to bylo v 66. minutě už na 1:3. Domácí hráči dokázali snížit na 2:378. minutě a mohli si vytvořit závěrečný tlak a snažit se alespoň o vyrovnání. Žádná branka už nepadla a tak si hosté uhlídali vítězství a odvezli si zpět domů 3 body a cenné vítězství. 



Sestavy


AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - I. Baratynskyy [-] , J. Jaroš [-] , A. Hodan [-] (55. M. Pospíšil [-] ) , V. Kraus [-] , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] , M. Brnovják [-] , T. Nosek [-] , M. Fitko [-] (67. Š. Jelínek [-] ) , O. Pilař [-]

SK Polaban Nymburk, s.r.o.
P. Plaček [-] - J. Ruszó [-] (82. D. Wiehl [-] ) , L. Vaníček [-] (67. L. Nepovím [-] ) , R. Jarschel [-] (91. T. Hrdlička [-] ) , M. Kotek [-] , M. Ouředník [-] , M. Novotný [-] , P. Hobík [-] , P. Mejzr [-] , T. Hoffmann [-] , O. Drobný [-]

ŽK: 63. M. Pospíšil , 82. T. Nosek - 92. P. Hobík , 93. P. Mejzr .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - STUMPF Jaroslav, PROSR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích