0:1
(0:0)
72. J. Dudek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim díky brankáři Drápelovi porazila Sokol Nespeky i v deseti


Branky


72. J. Dudek
5

Hráči TJ Sokolu Nespeky neprohráli posledních 5 zápasů a z toho čtyřikrát odcházeli se třemi body za vítězství. Naopak Velim si z posledních pěti zápasu odnesla 2 porážky, ale poté co porazila Dobrovici v souboji o první místo ji pořád patří čelo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro Petra Šourka

Do první velké šance zápasu se dostali domácí hráči Sokolu Nespeky, ale ve skórováním domácím zamezil hostující brankář Michal Drápela. Domácí hráli velmi koncentrovaně a hosté se tak v prvním poločase nedokázali gólově prosadit. Nepodařilo se prosadit ani domácím hráčům Sokolu Nespeky proti favoritovi z čela tabulky. První poločas tedy nepřinesl žádnou velmi zajímavou podívanou, co se týče fotbalové krásy. Pramálo gólových příležitostí a spíše byl k vední fotbal mezi vápny. Co však mohlo napovědět k dalšímu vývoji utkání byl důležitý okamžik z 39. minuty, kdy obdržel červenou kartu hostující Petr Šourek. Hosté tak šli do oslabení a museli dohrávat utkání už od takto brzké minuty v deseti. To domácím hrálo do karet a měli velkou šanci uspět proti vedoucímu celku tabulky. 

Josef Dudek rozhodl ve prospěch Velimi

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s vyrovnaným skóre avšak domácí v početní převaze. Byla znát početní převaha domácích a tak se hostující především bránili v druhém poločase a snažili se vyrážet do rychlých protiútoků. Domácí se do šancí dostávali, ale nemohli se za žádnou cenu prosadit přes skvěle chytajícího brankáře Velimi Michala Drápelu. Zlikvidoval hned několik velmi slibných domácích situací a navíc se blýskl i zákrokem proti samostatnému nájezdu soupeře. Jedinou branku zápasu dokázali vstřelit hosté a to v 72. minutě, když na 0:1 dával Josef Dudek. Dostal se k míči, který skákal na hranici vápna a povedenou střelou rozhodl utkání ve prospěch Velimi. Velim tak zvládla velmi těžké utkání a znovu si upevnila pozici v čele tabulky. Domácí naopak museli být zklamáni, že nebyli více produktivní a proti oslabenému soupeři se gólově neprosadili. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - J. Petlička [-] , M. Kučaba [-] , A. Konopisky [-] , D. Pešta [-] , R. Vojkůvka [-] , J. Bredler [-] , L. Rublič [-] (81. Š. Hamajda [-] ) , M. Burian [-] , L. Hronek [-] , O. Komárek [-]

FC Velim
M. Drápela [-] - P. Šourek [-] , J. Dudek [-] (81. R. Vocel [-] ) , T. Němec [-] , M. Kasal [-] (46. V. Kopáček [-] ) , T. Michálek [-] (89. J. Jícha [-] ) , J. Kukal [-] (90. J. Věříš [-] ) , O. Kosina [-] (74. T. Kmoch [-] ) , O. Martikán [-] , A. Náděje [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 57. J. Kukal , 80. J. Petrů , 83. T. Michálek , 89. R. Vocel , 90. J. Jícha . ČK: 39. P. Šourek .
Hráči zápasu: M. Drápela .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chovanec Petr - STEJSKAL Jaroslav, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Filip Kořínek
Tip experta: výhra hostů

Opět jsou na vítězné vlně a tuším, že ani v Nespekách neztratí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích