Komárov sestřelil 6 góly rezervu Povltavské FA


Branky


4. K. Vajs , 17. F. Mizera , 45. J. Mojdl , 54. M. Pužík , 78. A. Peták , 81. L. Kaufman (p.) - 88. D. Dvořák
6

Komárov si poradil s v minulém kole s Lysou nad Labem 2:0. Ve 27. kole je čekal souboj s rezervou Povltavské FA. Hráči rezervy Povltavské FA mají jaro velmi slušné. Porazili Dobrovici i Velim a tak Komárov v ne 100% formě mohl být zdolatelný, při podobných sestavách jako v minulých kolech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidný Komárov vstřelil 3 branky v první půli

Domácí se vrátili v minulém kole zpět na vítěznou vlnu a tak mohli vstoupit do zápasu o něco klidněji. A povedlo se jim vstoupit do zápasu i gólově. Už ve 4. minutě totiž poslal domácí do vedení Karel Vajs. Michal Pužík zahrával volný přímý kop z levé strany hřiště a hostující brankář Dominik Grégr šel do souboje, ale nedokázal míč odklidit z vápna a tak Karel Vajs poslal domácí do vedení 1:0. Netrvalo dlouho a domácí přidali i branku na 2:0. Trefil se v 17. minutě Filip Mizera. Krásně si v první fázi akce podržel obránce na zádech, následně se šikovně proháčkoval mezi obránci a přesně zakončil. V úplném závěru prvního poločasu, přesněji ve 45. minutě přidali domácí i branku na 3:0. Branku vstřelil Jan Mojdl. Uvolnil se narážečkou s Michalem Pužíkem a přesně zakončil. 

Hosté měli zápas pevně ve svých rukou

Domácí si z prvního poločasu odnesli pohodlné tříbrankové vedení. To znamenalo, že zápas mají pevně ve svých rukou a nemusí se zběsile hnát za výsledkem. Přesto však nepolevili a dále stříleli branky. Ve druhém poločase se trefili stejně jako v prvním a to třikrát. Jako první se trefil Michal Pužík. Svou brankou z 54. minuty poslal domácí do vedení už 4:0. Jan Mojdl mu po individuálním průniku po pravé straně připravil zpětnou přihrávkou míč na penaltu a Pužík z první prudkou střelou pod horní tyč zvýšil vedení domácích. Branku na 5:0 vstřelili domácí v 78. minutě, kdy se trefil Adam Peták. Přihrávkou ho našel Karel Vajs a Petákův pokus skončil v brance. Nebylo to od domácích vše. V 81. minutě byl nařízen pokutový kop, který si vzal Luděk Kaufman a proměnil na 6:0. Hosté nakonec vstřelili alespoň čestnou branku na konečných 6:1. V 88. minutě to byl Daniel Dvořák, který zařídil, že domácí brankář David Hejcman si čisté konto nepřipíše. Domácí však s přehledem zvládli utkání a připsali si vysoké vítězství. 



Počet diváků: 142. Rozhodčí: Tvaroh Petr - VLK Miroslav, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 5. 2022 14:38
Hodnocení zápasu
Jan Činoveský

Expert: Filip Kořínek
Tip experta: výhra domácích

Komárov je doma silný a myslím, že to v zápase s PFA potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů