5:2
(3:0)
48. M. Brnovják (vl.)
67. J. Kalaš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarošův hattrick znamenal vítězství pro domácí v zápase Tuchlovice : Klíčany


Branky


2. M. Cabejšek , 14. J. Jaroš , 35. J. Jaroš , 62. J. Jaroš , 78. M. Fitko (p.) - 48. M. Brnovják (vl.) , 67. J. Kalaš
6

Domácí hráči Tuchlovic v posledním zápase remízovali se Sokolem Nespeky 3:3. Ve 26. kole je čekal soupeř z Klíčan. Klíčany v minulém kole zvítězili po dvou porážkách a odvrátili tak hrozbu tří porážek v řadě. Jejich ne tak dobrá forma však dávala domácím šanci na úspěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly domácích

Do zápasu vstoupili rozhodně lépe domácí fotbalisté. Povedlo se jim jít do vedení už ve 2. minutě. Na 1:0 se trefil Michal Cabejšek. Hosté tak už od prvních minut prohrávali. Netrvalo však dlouho a domácí přidali i branku druhou. Na 2:0 se trefil kanonýr domácích Jakub Jaroš ve 14. minutě. Domácí se tak ujali pohodlného vedení, ale to jim do poločasu nestačilo. Přidali totiž ještě branku na 3:0 a udělali hostujícímu celku z prvního poločasu nepříjemnou procházku. Ve 35. minutě přidal svou druhou branku v utkání Jakub Jaroš. Domácím se tak výsledkově velmi povedl první poločas a do šaten o poločasové přestávce mohli jít jako rozhodně spokojenější z obou týmů.

Jarošův hattrick

Domácí byli střelecky produktivní v prvním poločase a tak si do druhé půle odnseli tříbrankové vedení. Klíčanští nemohli být spokojeni s dosavadním průběhem zápasu a tak museli s třígólovým mankem něco udělat, aby neodjížděli domů s ostudou. A také se to hostujícímu celku povedlo. Střelcem však byl domácí hráč. Vlastní branku si vstřelil ve 48. minutě Martin Brnovják a tak domácí vedli už jen 3:1. Avšak domácí si tříbrankové vedení vzali zpět. A to v 62. minutě, kdy zkompletoval hattrick domácí střelec Jakub Jaroš4:1. Klíčanští pak znovu v 67. minutě snížili na rozdíl dvou branek. Na 4:2 se prosadil Jan Kalaš. Tuchlovičtí si však tříbrankové vedení vzali znovu zpět. Tentokrát se prosadil z penalty kapitán domácího týmu Martin Fitko a v 78. minutě tak dal na konečných 5:2. Domácí tak zvládli využít špatnou formu Klíčan a zvítězili tříbrankovým rozdílem 5:2.



Sestavy


AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - J. Jaroš [-] (80. Š. Procházka [-] ) , V. Kraus [-] (81. I. Baratynskyy [-] ) , M. Žahour [-] , M. Kedroň [-] , M. Tóth [-] (88. M. Ježil [-] ) , M. Cabejšek [-] (71. O. Pilař [-] ) , M. Brnovják [-] , T. Nosek [-] , M. Fitko [-] , J. Kubů [-]

TJ Klíčany
J. Tichý [-] - J. Kalaš [-] , J. Předota [-] , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] (70. T. Krimlák [-] ) , D. Minha [-] , A. Kraus [-] , T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 58. M. Kedroň .
Hráči zápasu: J. Jaroš .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - VLK Miroslav, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Petr Plaček
Tip experta: výhra domácích

Tuchlovice využijí nejisté formy Klíčan.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza