2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Lhota přišla o dvoubrankové vedení v druhém poločase a rezerva Českého Brodu urvala alespoň bod


Branky


6

Rezerva Českého Brodu šla do zápasu s nelichotivou statistikou a to 5 porážek v řadě. Podobně na tom byl i její soupeř SK Lhota. Lhota šla do tohoto zápasu s bilancí 8 porážek z posledních osmi utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Procházka poslal Lhotu do vedení

Ani jednomu z celků se na jaře vůbec nedaří a tak šlo v tomto zápase o to, kdo své prokletí zlomí a odvrátí nepříznivou sérii. Ani jeden z celků si nechtěl připsat další porážku. V první dvacetiminutovce byla o něco nebezpečnější Lhota, která rychle přecházela do útoků a hrozila i centrem do vápna z volného přímého kopu, který zahrával František Sedláček, ale domácí brankář Vymazal dobře vyběhl a vyboxoval míč. Následně se do hry dostali i domácí, ale žádné zakončení nebylo tak přesné, jak by bylo třeba ke vstřelení gólu. Nulu ve vstřelených brankách prolomil jako jediný v prvním poločase Robin Procházka, který poslal Lhotu do vedení 0:1 ve 42. minutě. Po centru z pravé strany se ocitl uplně osamocený na hranici malého vápna a přesně zakončil a poslal hosty do vedení. 

Domácí hráči vybojovali bod

Do druhého poločasu si odnesli lepší výsledek hostující hráči Lhoty, kteří se jako jediní trefili v prvním poločase a tak se pro ně zápas vyvíjel o něco příznivěji. A situaci si hosté dokázali ještě vylepšit. V 63. minutě získali hosté míč u vlastního vápna a na dvě přihrávky poslali Jáchyma Štoncnera do samostatného úniku. Běžel od poloviny hřiště sám na brankáře a povedlo se mu i přesně zakončit a tak Lhota vedla už 0:2. Domácí však nepřestali bojovat a vrátili se zpět na dostřel po brance Davida Obermajera74. minuty. Snížil na 1:2 po rohovém kopu a vrátil domácím naději na to, se zápasem ještě něco udělat. A to se jim také povedlo. O pár minut později v 76. minutě domácí vyrovnali na 2:2. Trefil se z pokutového kopu David Šťastný. Domácí tak v druhém poločase dokázali alespoň srovnat do té doby nepříznivý výsledek a naopak hosté z Lhoty ztratili dvoubrankové vedení a oba celky se rozešly shodně po bodu. 



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - M. Kohout [-] , D. Obermajer [-] , D. Honc [-] (67. M. Exner [-] ) , T. Miňovský [-] (46. D. Kramář [-] ) , M. Částka [-] (46. V. Dušek [-] ) , R. Zimmermann [-] , V. Čičatka [-] , D. Šťastný [-] , J. Hanzl [-] , J. Krombholz [-]

SK Lhota
J. Kovařík [-] - J. Štoncner [-] (81. D. Timighe [-] ) , D. Mařík [-] , F. Adam [-] , J. Abrham [-] , F. Sedláček [-] , E. Adjei [-] , R. Procházka [-] , R. Neumann [-] , D. Danylych [-] , O. Čermák [-]

ŽK: 90. F. Sedláček .
Počet diváků: 9. Rozhodčí: BUDIL Daniel - BRÝL František, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Ondřej Drobný
Tip experta: remíza

Tento zápas nedokáži odhadnout.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích