Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomíčkův hattrick za 8 minut v zápase Poděbrady - Dobrovice


7

Poděbradští v předešlém kole jen těsně podlehli Velimi 2:1, ale v zápase předtím se jim podařilo vstřelit 4 góly Lhotě. Dobrovičtí v posledním kole porazili 1:0 Hřebeč a v kole předtím podlehli na půdě Poříčí nad Sázavou 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení domácích

Dobrovičtí museli sáhnout do rezerv, kvůli rozsáhlé marodce museli na střídačku i hráči, kteří už s fotbalem skončili. V úplném začátku zápasu byli hostující hráči aktivnější, ale paradoxně byli to právě oni, kdo první inkasoval. Domácí šli do rychlého vedení už v 5. minutě, když domácí obrana odvrátila roh na polovinu hřiště, kde obrovsky chyboval Kořínek, kterého připravil o míč Matěj Novák. Novák se tak vrhnul do rychlého brejku a z pravé strany servíroval míč do vápna na Jana Knoblocha, který překonal hostujícího brankáře Bartoše a poslal domácí do celkem překvapivého vedení 1:0. Hosté po této brance působili poněkud zaskočeně, nedokázali se dostávat do šancí. Ve 25. minutě přišel dlouhý míč domácích, který chtěl hostující Vrána hrát hlavou až k brankáři, ale Novák jeho úmysl přečetl a běžel sám na brankáře, ale Bartoš svůj tým podržel a stav utkání zůstal tak 1:0. Následně hra byla neurovnaná z obou stran. Domácí recept byl najít dlouhým míčem rychlého a velmi dobrého Nováka, nebo vysokého Herzána. Hostujícímu celku chyběl důraz a kvalita v předfinální a finální fázi a tak až na šanci ze 44. minuty, kdy mohl vyrovnat Korec se nic závažného nestalo a vedení stále zůstalo na straně domácích. 

Tomíčkova one man show

Do druhého poločasu si domácí přinesli nadějné jednobrankové vedení a hostující měli co zlepšovat, aby mohli pomýšlet na všechny 3 body. A hned po začátku druhého poločasu to vypadalo, že se v nich něco zlomilo. Už po 30 vteřinách měl velkou šanci Novák, který se dostal ke střele po kombinaci Prskavce a Volfa, ale jeho prudkou ránu fantasticky vyrazil nad domácí brankář Václavík. Ve 48. minutě přišlo hosty vytoužené vyrovnání. Pečínka našel přízemním centrem Radka Tomíčka, který si věděl rady a vyrovnal na 1:1. V 54. minutě se Radek Tomíček trefil po druhé, 2:1. Sedláček vyslal Nováka, který utekl zraněnému Voříškovi a jeho střílený centr na dvakrát proměnil střelec Tomíček. Domácím jakoby to svázalo nohy a zanedlouho znovu inkasovali. v 57. miunutě Volf prodloužil hlavou Bartošův nákop a Radek Tomíček běžel sám na brankáře a vybíhajícího Václavíka překonal i po třetí, 3:1. V 59. minutě mohl Tomíček přidat i čtvrtou branku, ale Václavík zasáhl nohou. V 71. minutě domácí zahrávali roh, a po hlavičce, kterou vytáhl Bartoš se dostal k dorážce hlavou domácí Herzán, ale v těžké pozici přestřelil. Poslední vážnější šanci měli domácí. V 82. minutě Bora vyslal Nováka, ten ale zakončoval z úhlu na zadní tyč, ale Bartoš znovu dobře zasáhl. Hosté si tak po mnohem povedenějším druhém poločasu připsali vítězství.  



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - J. Suchánek [-] , O. Bora [-] , M. Brabec [-] (86. Z. Orestis [-] ) , M. Novák [-] , R. Herzán [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , J. Voříšek [-] (57. D. Havránek [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - R. Tomíček [-] , M. Sedláček [-] (78. T. Cigánek [-] ) , F. Kořínek [-] (61. L. Kučera [-] ) , J. Novák [-] , V. Pečínka [-] , F. Vrána [-] , M. Sedláček [-] , D. Zelinka [-] (15. T. Prskavec [-] ) , M. Volf [-] , M. Korec [-] (85. R. Miškovský [-] )

ŽK: 26. M. Sedláček , 55. F. Kořínek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, MIKLÁŠ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza