10 brankovou demolici Slovanu Lysá nad Labem mají na svědomí hráči Klíčan


Branky


8

Domácí v minulém kole poprvé na jaře ztratili body, když prohráli 4:3 a tak si rozhodně chtěli spravit chuť s posledním týmem tabulky, který na jaře podává zatím velmi dobré výkony, když například potrápil Velim, nebo dokonce v minulém kole porazil Sokol Nespeky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v prvním poločase

Domácím se povedlo jít do brzkého vedení. Už v 9. minutě přišel centr z pravé strany hřiště přímo na hlavu Jana Předoty a ten neměl problém s nasměrováním míče do branky a tak šli domácí do vedení 1:0. Netrvalo dlouho a domácí přidali hned branku na 2:0. Ve 12. minutě přišel centr, tentokrát z levé strany od Jurčíka a Jan Kalaš se prosadil přes bránícího hráče a hlavou uklidil míč na zadní tyč. Hostujícímu celku tedy ale vůbec nevyšel začátek a vypadalo to s nimi velmi špatně. Avšak dostali se do šance ve 23. minutě, kdy kapitán Tomáš Kříž zkoušel přelobovat domácího brankáře, ale to se mu nepodařilo, brankář Fiala zasáhl a byl z toho roh. Poté co se hosté nedokázali chopit příležitosti a alespoň snížit, přišla další rána od domácího celku. Ve 30. minutě zvýšil na 3:0 svou druhou brankou v utkání Jan Předota poté, co si hezky přebral míč ve vápně, zbavil se obránce a krásnou křižnou střelou překonal brankáře. Ve 36. minutě přidal na 4:0 Petr Hájek, když Buldra dostal přihrávku na vápně od Kalaše, ale Buldrova střela byla zblokována, avšak jen na kopačky Hájka a ten si poradil nejen s vybíhajícím brankářem, kterého obešel ale i s dalšími třemi bránícímu hráči, kteří se snažili střelu zblokovat. Hájek propálil vše co mu stálo v cestě a zapsal se do listiny střelců. Domácím se podařilo uzavřit první poločas brankou na 5:0. Ve 45. minutě vstřelil branku domácích Tomáš Krimlák, který po dlouhém centru z pravé strany a následném připravením hlavou trefil míč z voleje a uzavřel tak velmi povedený poločas domácích. 

7 branek v druhém poločase

Ani po poločasové přestávce se nepřestalo hrát a diváci na další branku nemuseli dlouho čekat. Už ve 46. minutě přidal svou druhou branku v utkání Tomáš Krimlák, kterého průnikovou přihrávkou našel Petr Hájek a Krimlák s přehledem přehodil vybíhajícího brankáře Slovanu Lysá nad Labem a domácí tak vedli 6:0. Následně se domácí na chvíli gólově odmlčeli. Nebylo to však napořád protože na 7:0 přidali v 60. minutě, kdy se trefil Jan Kalaš po přihrávce Petra Hájka a následném samostatném úniku.  Nebylo to vše a v 70. minutě se po narážečce ve vápně porsadil na 8:0 David Minha. V 75. minutě Vávra vyslal Hájka a ten přihrávkou před brankou našel Kalaše, který přidával už na 9:0 a zároveň završil hattrick. Domácí útočili na desetibrankovou hranici a to se jim také povedlo v 78. minutě, kdy osamocený Petr Hájek na vápně se nemýlil a zvládl proměnit na magických 10:0. Domácím se však nepodařilo udržet čisté konto do konce utkání, ale to byl jediný vroubek na jejich povedeném výkonu. Hosté tak alespoň dokázali vstřelit 2 čestné góly a to v úplném závěru utkání. V 82. minutě snížil na 10:1 Radek Malínský, poté co střílel Veselý a brankář Fiala nedokázal udržet míč a tak právě Malínský snížil. A na konečných 10:2 snížil kapitán Tomáš Kříž, když v 84. minutě potrestal ledabylost v domácí rozehrávce. K vidění tak bylo celkem 12 branek, ale drtivá většina do sítě hostujícího celku a tak nejen že si domácí připsali 3 body do tabulky, ale i výrazně si vylepšili skóre. 



Počet diváků: 85. Rozhodčí: Benák Petr - ŠMEJKAL Jiří, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 4. 2022 09:09
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích