4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nymburk si připsal první jarní vítězství proti rezervě Vlašimi 4:0


Branky


7

Hráči Polabanu Nymburk naposledy zvítězili 19.9.2021 a od té doby na tříbodový zisk čekali, povedlo se jim posbírat několik bodů po remízách, ale nestačilo to na více než spodní příčky tabulky. Hráči "B" týmu Vlašimi na jaře zvítězili hned dvakrát a to proti rezervě Povltavské FA a rezervě Českého Brodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích

Do první větší šance se dostali domácí, když byl vyslán domácí útočník přihrávkou mezi stopery, ale byl včas dostoupený a neměl potřebný klid na zakončení a s tímto pokusem hostující brankář Šanda neměl problém a míč v klidu sebral. Další šanci měli domácí po akci z pravé strany a následné přihrávce na hranici pokutového území, ale střela jen těsně minula branku. Ve 13. minutě hrozili hosté po střele hlavou, ale chyběla jí potřebná přesnost. Hezkou individuální akcí se dostal do zajímavé příležitosti hostující Matěj Pajk, který vystihl přihrávku, předskočil soupeře, následně si míč zasekl do středu a vyslal nepříjemnou střelu. To vše skončilo rohem. První branka zápasu přišla ve 31. minutě, kdy domácí dlouhým nákopem na pravou stranu překonali obranu soupeře a z následné přihrávky před branku se prosadil na 1:0 Matěj Novotný. Domácí se prosadili před koncem prvního poločasu i na 2:0. Ve 45. minutě po standartní situaci z pravé strany si na zadní tyči našel míč Jan Ruszó a hlavou dal domácím dvoubrankové vedení. 

Další 2 branky Polabanu

Domácí hráči Polabanu Nymburk si z prvního poločasu odnesli pohodlné dvoubrankové vedení. Do druhého poločasu tak mohli nastoupit s větším klidem a to se projevilo na jejich vstupu. Už ve 47. minutě rozjeli hezkou akci po levé straně hřiště a po přihrávce před branku mohli zvýšit své vedení, ale bohužel pro ně střela letěla mimo branku. V 51. minutě unikl po dlouhém nákopu hostující obraně Luboš Nepovím, ale tváří v tvář golmanovi nezvládl zakončení a jeho střela letěla nad. Luboš Nepovím však své selhání v zakončení napravil v 57. minutě, když přeloboval vysoko stojícího brankáře a zvýšil na 3:0. Domácím se podařilo přidat ještě branku. V 67. minutě na konečných 4:0 skóroval Michal Kotek. Po autovém vhazování z levé strany přišla zpětná přihrávka, která byla hostující obranou zblokována, ale k odraženému míči se dostal právě Kotek a neměl těžkou pozici pro skórování. Domácí si tak v klidu pohlídali zápas a vyhráli dominantně 4:0.



Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - R. Jarschel [-] , O. Drobný [-] , P. Hobík [-] (76. M. Krušinský [-] ) , J. Ruszó [-] (70. T. Hrdlička [-] ) , V. Herčík [-] , M. Novotný [-] (80. L. Vaníček [-] ) , M. Kotek [-] (84. M. Krumpholc [-] ) , T. Hoffmann [-] , L. Nepovím [-] (62. D. Wiehl [-] ) , P. Mejzr [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Šanda [-] - O. Cettl [-] , D. Vlasák [-] , M. Voráček [-] (70. L. Smetana [-] ) , F. Zvára [-] , M. Blažek [-] , K. Houdek [-] , P. Vobecký [-] , M. Pajk [-] (82. J. Žirovnický [-] ) , J. Fialka [-] , M. Pešek [-] (60. P. Psota [-] )

ŽK: 58. M. Kotek , 69. P. Mejzr - 87. O. Cettl .
Hráči zápasu: L. Nepovím .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - STEJSKAL Jaroslav, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Jan Fiala
Tip experta: výhra domácích

Už jsme potkali na jaře oba týmy a lépe na tom byl Nymburk. Domácí konečně vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích