1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčanští snížili bodové manko na lídra tabulky


Branky


7

Vlašimští fotbalisté měli po dvou jarních utkáních vyrovnanou bilanci jedna prohra, ta přišla proti Sokolu Nespeky a jedno vítězství, které přišlo v zápase s rezervou Českého Brodu. Klíčanští předvedli ve svých dvou jarních vystoupeních 2 přesvědčivé a dominantní výhry o 4 a o 6 branek a tak byli favoritem i v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka do sítě domácích

S míčem na kopačkách vstoupili do zápasu hostující hráči Klíčan. Drželi míč ve své kontrole, jak se dalo před zápasem očekávat. O tom jestli hosté uspějí mělo rozhodnout i to, jak si poradí se střílením branek bez nejlepšího střelce soutěže Jeslínka, který se přesunul do divizního Kladna. První šanci si hosté vypracovali v 5. minutě po individuálním průniku do vápna po levé straně, ale následnou střelu z velkého úhlu domácí brankář Šanda na dvakrát zkrotil. Obrovskou šanci hosté zahodili ve 12. minutě, kdy v situaci 3 na 3 Předota pobídnul po levé ruce nabíhajícího Kalaše a ten ještě připravil Krausovi na malé vápno, kde stačilo nastavit nohu a dávat do prázdné branky, ale tento pokus letěl velmi vysoko nad domácí branku. První branku zápasu vstřelil ve 21. minutě Jan Předota, který zužitkoval Kalašovu přihrávku z levé strany do malého vápna a poslal tak hosty do vedení 0:1. Ve 28. minutě Jurčík vybojoval po individuálním průniku přes dva hráče standartku v zajímavé vzdálenosti od branky soupeře. Zahrával jí Předota, ale napoprvé trefil jen zeď a po následném dohrání akce z toho hosté vytěžili alespoň roh. Ve 36. minutě se cpal do zakončení hostující Minha, ale obraně domácích se podařilo míč odvrátit, avšak jen na Krause, který zpoza vápna napřáhnul k nebezpečné střele, která byla ještě tečována na roh. Domácí nepředvedli v první, poločase nic nebezpečného, možná až na střelu Peška, ze 40. minuty, kterou Fiala vyrazil na roh. První poločas nám už více nenabídl a tak spokojenější mohli být hosté. 

Kalaš se trefil patou

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako poločas první. Hosté drželi míč a kombinovali lépe než domácí. Podobně jako v prvním poločase se poziční převaha podařila hostujícímu celku přetavit v branku. Pozníček si na levé straně narazil s Minhou, a Pozníček si to namířil přímo do pokutového území. Svou přihrávku v 56. minutě adresoval na malé vápno, kde byl připravený Jan Kalaš a patou míč dopravil za brankovou čáru a poslal Klíčany do vedení 0:2. I když domácí neměli tolik šancí jako hosté, tak stejně dokázali najít recept na branku. Snižující branka na 1:2 kterou vstřelil v 71. minutě Matěj Voráček padla po rohovém kopu, který zahrával Fialka a poté co míč se potuloval pokutovým územím se prosadil právě Voráček. Netrvalo dlouho a dominantní hosté přidali branku na 1:3. Bylo to v 78. minutě, kdy z rychlého útoku připravil Slánský míč Adamu Krausovi a ten zajistil návrat dvoubrankového vedení. To byla poslední branka utkání a domácí tak nestačili na na jaře rozjeté Klíčany a podlehli 1:3.



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Šanda [-] - M. Blažek [-] (68. M. Voráček [-] ) , F. Zvára [-] , M. Lapáček [-] (80. K. Houdek [-] ) , F. Hlaváček [-] , P. Vobecký [-] , M. Pajk [-] (82. L. Smetana [-] ) , J. Fialka [-] , O. Cettl [-] , J. Toupal [-] , M. Pešek [-] (59. P. Psota [-] )

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] (72. T. Krimlák [-] ) , J. Předota [-] , P. Slánský [-] (85. P. Hájek [-] ) , D. Minha [-] , A. Kraus [-] , T. Buldra [-] , T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 20. M. Blažek .
Hráči zápasu: J. Předota .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Vlk Miroslav - LOUDA Tomáš, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů