2:4
(0:3)
2. M. Pužík (p.)
25. M. Pužík (p.)
35. A. Vokáč
55. K. Vajs
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě penalty dopomohly Komárovu v cestě za vítězstvím proti Lhotě


Branky


71. E. Adjei , 90. E. Adjei - 2. M. Pužík (p.) , 25. M. Pužík (p.) , 35. A. Vokáč , 55. K. Vajs
6

V prvním jarním kole SK Lhota remízovala s konkurentem z dolních příček tabulky Lysou nad Labem a v prvním jarním domácím zápase přivítala na své půdě Komárov. Komárov se v prvním jarním kole představil vítězstvím 2:1 na domácí půdě proti AFK Tuchlovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát se trefil Pužík z penalty

Hostující hráči Komárova se dostali do brzkého vedení a to hned ve 2. minutě, kdy byl nařízen pokutový kop, který zahrával Michal Pužík a také ho proměnil a poslal tak hosty do vedení 0:1. Netrvalo dlouho a byl nařízen další pokutový kop pro hostující Komárov. Tentokrát to byla 25. minuta a znovu ho zahrával Michal Pužík a znovu pokutový kop proměnil a hosté tak vedli už 0:2. A s domácími nadějemi na vítězství to vůbec nevypadalo dobře. A nepřispěla tomu ani branka na 0:3, kterou přidal ve 35. minutě Adam Vokáč. Hosté tak svým tříbrankovým vedením v poločase potvrdili roli favorita v tomto utkání a do šaten odcházeli jako spokojenější celek.

Lhota se trefila dvakrát v závěru

První poločas výsledkově zněl jednoznačně ve prostěch hostujícího Komárova, který si dokázal i pomocí dvou pokutových kopů zajistit dostatečný tříbrankový náskok. Nebylo to ale vše co hosté předvedli, přeci jen v druhém poločase se gólově prosadili znovu. V 55. minutě přidal branku na 0:4 Karel Vajs a s domácími to nevypadalo vůbec dobře. Jenže domácím se ke konci zápasu také podařilio vsítit branku. Autorem snižující branky na 1:471. minuty byl Adjei Eric Kwame a upravil tak skóre, které pro domácí vypadalo velmi nepříznivě. A nebylo to to poslední co domácí se zápasem dokázali udělat. V 90. minutě se trefil již podruhé v zápase Adjei Eric Kwame a upravil skóre zápasu na konečných 2:4. Domácí se alespoň v druhém poločase podařilo dát 2 branky a upravit tak skóre zápasu, které pro ně až do 71. minuty vypadalo nelichotivě.

 

 

 



Sestavy


SK Lhota
J. Kovařík [-] - T. Vaněk [-] , J. Zíka [-] (83. D. Mařík [-] ) , R. Neumann [-] (46. Š. Kárník [-] ) , M. Kasík [-] , J. Dvořák [-] , D. Danylych [-] , F. Sedláček [-] , O. Popok [-] (70. F. Adam [-] ) , O. Čermák [-] (87. J. Abrham [-] ) , E. Adjei [-]

FK Komárov
D. Hejcman [-] - L. Kaufman [-] , M. Pužík [-] , J. Bežó [-] , M. Hlavatý [-] (63. F. Mizera [-] ) - P. Štych [-] (68. D. Klimeš [-] ) , T. Srp [-] (63. V. Komínek [-] ) , A. Vokáč [-] - K. Vajs [-] (83. A. Peták [-] ) , J. Mojdl [-] , A. Vokáč [-] -

ŽK: 25. M. Kasík , 74. E. Adjei - 43. M. Hlavatý , 53. T. Srp , 81. F. Mizera .
Hráči zápasu: E. Adjei - M. Pužík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kovář Otto - MRÁZEK Radek, ŠÍMA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Milan Pudil
Tip experta: výhra hostů

Komárov si poradí se soupeřem a zvítězí.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích