Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 10:15

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólový Jeslínek přispěl k druhému dominantnímu vítězství Klíčan, tentokrát proti rezervě Povltavské FA


Branky


6

Po prvním jarním kole, kde Klíčany porazili 4:0 TJ Sokol Nespeky, se i v druhém jarním kole představili na domácí půdě. Tentokrát přivítali rezervu Povltavské FA. Hráčům rezervy Povltavské FA se podařilo zdramatizovat první zápas, ale nepodařilo se jim snahu proměnit v body. V listopadovém střetnutí byli úspěšnější hráči Klíčan, když zvítězili 1:2 a i v tomto utkání byli favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeslínkův hattrick v prvním poločase

Do zápasu vstoupili lépe domácí, jako favorité utkání. Už v 1. minutě po centru z pravé stany sklepl míč hrudníkem na Jeslínka, ten se s míčem ve vápně otočil a jeho střela jen o kus minula levou tyč. V prvních desti minutách domácí hostujícímu celku nedovolili vůbec nic, až na rohový kop, se kterým si neměli problém poradit a naopak z něj byli nebezpeční hráči Klíčan. Jeslínek rychle vhodil aut na Davida Pozníčka a ten našel přihrávkou před branku osamoceného spoluhráče, který ve skluzu zakončoval do prázdné branky, ale trefil jen horní tyč branky, od které se odrazil míč do rukou brankáře Lukáše Vašáka. Domácí se tak dočkali první branky až o dvě minuty později, když v 11. minutě Předota krásnou přihrávkou našel Jeslínka a ten přehodil brankáře a za pomoci brankové konstrukce dopravil míč do branky, 1:0. V 19. minutě měli domácí výhodu standartní situace, ze zajímavé vzdálenosti od hostující branky. Střílel Jeslínek, ale jeho střela postrádala razanci i potřebnou přesnost. Svou první šanci zápasu si hosté vypracovali v 21. minutě, kdy Michal Matys našel ve vápně Matěje Tomance, který si míč zpracoval, otočil se s ním, ale jeho střela mířila nad branku domácího brankáře. Ve 27. minutě Jeslínek centroval do vápna, ale náběh byl přerušen faulem a tak byl nařízen pokutový kop pro domácí. Ten si vzal na starost Jeslínek a ikdyž brankář vystihl stranu, tak pokutový kop proměnil, 2:0. Ve 28. minutě se pokoušel přelobovat domácího brankáře Patrik Popovič, ale jeho pokus o snížení nebyl přesný. Ve 42. minutě Kalaš zpětnou přihrávkou našel Jeslínka, ktetrý se s míčem šikovně otočil na malém vápně a prudkou střelou k pravé tyči zkompletoval hattrick, 3:0. Domácí tak první poločas zvládli s přehledem a do druhého si odnesli tříbrankové vedení.

Další 3 branky Klíčan

Pohodlný tříbrankový náskok si odnesli domácí z prvního poločasu a s vědomím, že vedou o tři branky začal i poločas druhý. Domácí se neměli potřebu hnát dopředu a nebyli ze začátku tak aktivní, jako v poločase prvním. V 62. minutě vyslal Kalaš přihrávkou do pravé strany Hájka, který si míč píchnul a vybojoval faul blízko hranice pokutového území. Následnou standartní situaci zahrával Jan Předota a po jeho centru do vápna se dostal k míči právě Petr Hájek a razantní střelou zvýšil na 4:0. V 77. minutě se přidal již čtvrtý gól Jiří Jeslínek, tentokrát po samostatném nájezdu na brankáře, 5:0. V 81. minutě přidali domácí po akci z levé strany i branku na konečných 6:0. Na dvakrát se prosadil z minimální vzdálenosti Tomáš Buldra. Zápas nabídl celkem 6 branek a všechny do sítě hostujícího celku, takže domácí mohli být se svým výkonem spokojeni.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - A. Kraus [-] , T. Jurčík [-] (46. P. Hájek [-] ) , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , T. Petříček [-] , J. Kalaš [-] (64. D. Minha [-] ) , J. Předota [-] (75. T. Krimlák [-] ) , J. Jeslínek [-] , T. Buldra [-]

Povltavská Fotbalová Akademie B
L. Vašák [-] - P. Tlustý [-] , J. Artimovič [-] , M. Tomanec [-] , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] (71. O. Wachsmann [-] ) , D. Petschl [-] , P. Popovič [-] (46. M. Varga [-] ) , J. Hromádka [-] , D. Dvořák [-] , L. Mráz [-]

ŽK: 86. M. Bureš - 18. M. Matys , 26. L. Obermajer , 63. J. Hromádka .
Hráči zápasu: J. Jeslínek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Milan Pudil
Tip experta: výhra domácích

Zde vyhrají domácí Klíčany.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích