O tříbodovém vstupu Komárova do jarní části sezóny rozhodl už první poločas proti AFK Tuchlovice


Branky


2

V prvním jarním kole přivítal na umělém trávníku FK Komárov AFK Tuchlovice a po povedeném podzimu byli domácí favority tohoto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vokáč poslal domácí do vedení už v 5. minutě

Do jarní části sezóny vstoupili domácí hráči FK Komárov na umělé trávě, kde přivítali hráče z AFK Tuchlovice. A začalo se hrát hned od začátku. Už v 5. minutě, kdy Adam Vokáč ml. ukázal, jak je důležité být ve vápně hladový a poslal FK Komárov do vedení 1:0. A netrvalo dlouho a domácí potvrdili vydařený vstup do utkání i druhou brankou. Ve 12. minutě našel centrem Jan Šubert svého kolegu Václava Komínka, který zvýšil na 2:0. Následně domácí euforie opadla a začaly se hromadit nepřesnosti. A hosté toho dokázali využít a vrátit se zpět do zápasu. Využili domácí chyby a po přesném zakončení se prosadil na 2:1 ve 24. minutě Jakub Kubů. Do poločasu se již žádná branka nepadla a tak první jarní poločas dopadl lépe pro domácí 

Bezbrankový druhý poločas

Domácí fotbalisté si odnesli z prvního poločasu nejtěsnější možný náskok a přeci jen mohli jít do druhé půle v lepší pohodě než hostující celek. A s náskokem v hlavách taky přizpůsobili hru soupeři. Hosté se snažili hrozit po delších balńech za obranu. Domácí obránci ale tyto pokusy zachytávali. Ale ani domácí nehrozili tak, jako ze začátku utkání. Nepřesnosti v centrech hatili jejich snahu o přidání další třetí branky. Ani jednomu celku se nepodařilo vstřelit branku a tak zápas skončil stejným výsledkem jako první poločas. 



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Matěj, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 3. 2022 11:20
Hodnocení zápasu
Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: výhra domácích

Komárov má rozjezdy slabší, ale i tak věřím domácím.